Simona Ionescu / Redactor Șef

Daniela Crudu se apropie de PSD? Deocamdată a intrat în vila fiului lui Bădălau

Daniela Crudu se apropie de PSD? Deocamdată a intrat în vila fiului lui Bădălau
Inimă zburdalnică și facinată de bărbații violenți. Daniela Crudu s-a instalat confortabil în vila fiului senatorului Nicolae Bădălău, după ce s-a cuplat din nou cu fiul acestuia, Gabi Bădălău. Daniela Crudu se apropie de PSD?

Simpatica și focoasa Daniela Crudu este cuplată din nou cu Gabi Bădălău, fiul senatorului Nicolae Bădălău. Au fost într-o vacanță romantică departe de țară, de probleme și de bârfe. Focoasa Daniela Crudu (31 de ani) arată foarte sexy și ne prezintă tot timpul ce sâni ”tunați”, ce picioare lungi și frumoase, ce abdomen plat are. Nu este niciun secret toate acestea pentru Gabi Bădălău, deoarece cei doi au mai fost cuplați.

Daniela Crudu se apropie de PSD?

Fosta asistentă TV, Daniela Crudu, a făcut un pas mare în relația sa cu Gabi Bădălău. Cei doi s-au mutat împreună într-o vilă din Bolintin Vale, imediat după ce s-au întors dintr-o vacanță romatică petrecută împreună pe o insulă exotică.

Cruduța și Gabi Bădălău au o relație de două luni. Bruneta s-a mutat recent în casa lui Gabi, de unde fosta soție a acestuia, Claudia Pătrășcanu, a fost alungată în 2019, împreună cu cei doi băieți ai cuplului.

Însă, acum situația s-a schimbat puțin: Cruduța s-a mutat în vila lui Gabi Bădălău, fiul senatorului Nicolae Bădălău. Iar Daniela Crudu, care știe bine cine e bossul în familie, s-ar putea ca, pentru a fi pe placul posibilului socru, să-i facă surpriza și să intre și în PSD, nu numai în casă și familie.

Senatorul PSD, Nicolae Bădălău (58 de ani) nu îi refuză nimic fiului său și a acceptat în casă pe toate femeile din viața lui Gabi Bădălău.

 

Pe de altă parte, noua relație nu îi lasă reci nici pe fanii Cruduței. Aceștia sunt realmente îngrijorați pentru brunetă, după ce ea a fost bătută și de Mihai Costea, dar și de iubitul croat care a reușit să o bage în spital în luna februarie. În acest context, ei spun că Gabi Bădălău nu este tocmai un gentleman, zvonurile fiind că acesta ar fi jignit, umilit și chiar agresat unele doamne și domnișoare cu care s-a iubit. Au spus-o la momentele respective chiar cele vizate:  Andreea Mantea și Ramona Gabor.

Gabi Bădălău, în divorț cu Claudia Pătrășcanu

În prezent, Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț cu Claudia Pătrășcanu (41 de ani), mama copiilor săi, însă asta nu l-a împiedicat pe Gabi Bădălău să își refacă viața alături de Daniela Crudu.

”Adevărul este că am fost dați afară din casă. Împreuna cu copiii, am fost dată afară din casă.  Am fost dați afară din casă, iar acest lucru îl poate confirma Serviciul de Poliție 112 unde eu am sunat în aceea seară să îmi trimită un echipaj de poliție” , a povestit artista la Antena Stars.

Femeia de 41 de ani a mai spus că a dus o viață extrem de dură alături de cei doi copii: „Da, am fost ameninţată şi nu vin în faţa dumneavoastră să spun, nu vreau să-l denigrez pe tatăl copiilor mei, am vrut întotdeauna, chiar i-am dat foarte multe şanse, tot pentru copii, îi iubesc atât de mult, în disperare îi iubesc pentru că mi i-am dorit şi nu vreau să le fac rău, iar eu am trăit o traumă, văzându-mă dată afară cu doi copii, pe stradă, eu dacă nu aveam o casă a mea, în comuna Agigea, ce se întâmpla cu mine şi cu doi copii? Ajungeam în Gara de Nord?”, a explicat artista.

Nicolae Bădălău a negat acuzațiile fostei nurori, spunând că el nu s-a băgat niciodată în viața lor și că fiul lui nu ar fi în stare de așa ceva. Dar pentru că îl susține fiindcă e fiul său.

Se pare că acest mariaj a fost sortit eșecului încă de când cei doi au pășit în fața ofițerului de stare civilă! Nu este un secret că artista a rămas însărcinată chiar în prima lună de relație și că Bădălău a fost mai mult constrâns să o ia de soție. Claudia, pe de altă parte, știa că are de-a face cu un crai de Dorobanți și că va avea de furcă cu el, dar și-a asumat acest lucru și chiar a sperat că un copil îl va responsabiliza.  Cei doi au doi copii, Gabriel (6 ani) și Nicolas (4 ani). Ei se luptă încă în instanță din cauza custodiei și a pensiei alimentare a copiilor pe care îi au împreună.

Alimentele minune care dizolvă grăsimea abdominală

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre