Simona Ionescu / Redactor Șef

Daniela Crudu, terorizată și acum de fostul iubit

Daniela Crudu, terorizată și acum de fostul iubit
A trecut printr-un episod care i-a marcat existența. De ce a snopit-o în bătaie fostul iubit. Daniela Crudu e terorizată și acum de fostul iubit cu mesaje.

Frumoasa Daniela Crudu a făcut lumină. A spus, în sfârșit, de ce a bătut-o crunt fostul iubit. Croatul nu o lasă nici acum liniștită, trimițându-i mereu mesaje de pe conturi false.

Daniela Crudu, terorizată și acum de fostul iubit

Episodul marcant care a avut loc în viața Danielei Crudu i-a lăsat vedetei sechele. Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, fosta sa asistentă, Daniela Crudu, a spus tot adevărul. De ce fostul iubit a călcat-o în picioare? Cruduța a povestit că fostul său partener era îngrozitor de gelos, dar nu a crezut niciodată că va recurge la așa ceva. Deși, a afirmat bruneta, câteva episoade i-au dat de gândit.

„El credea că sunt vedetă pe Instagram

„Asta l-a speriat (n.r. – când a văzut câtă lume o cunoaște). Am fost la ski, la Poiană, și când a văzut că toată lumea făcea poze cu mine a zis. „Ce se întâmplă aici? Ești cunoscută în zona asta”. I-am zis că da.

După aia am fost în Bosnia Herțegovina și după ne-am întors și am intrat pe la Vamă și mă cunoșteau și acolo. El credea că sunt vedetă pe Instagram, apoi i-am zis. A rămas mască, nu a reacționat, dar când am venit aici la club aici împreună, au venit niște băieți să-mi dea o șampanie la masă și s-a enervat atunci și de acolo a început scandalul”, a mărturisit Cruduța.

Nu vrea să mai audă niciodată de croat

Chiar dacă a fost internată cu multe traumatisme, Daniela a hotărât să nu-i facă acestuia nici o plângere. S-a gândit că dacă procedează astfel, el va înțelege că nu mai există cale de întoarcere. Din nefericire, acesta nu a uitat-o și o deranjează pe vedetă cu tot felul de mesaje trimise de pe conturi false.

„De croat nu mă mai interesează. Nu-l mai halesc. Să nu-i mai văd fața ăluia niciodată. Am văzut poze vechi cu el prin telefon și am avut o stare proastă. Nu vreau să-l mai văd în viața mea. Îl urăsc! M-a căutat non-stop și în martie m-a căutat.

Mă caută non-stop. Cum să mă întorc la el? Îmi dă mesaje de pe conturi false pe Instagram încontinuu. Nu vreau să-i mai văd mecla ăstuia imediată. Pentru mine nu mai există acest om. E un om rău, urât. Nu știu de ce nu mi-am dat seama de la început, de obicei am un feeling la oameni. M-a luat valul, așa. Nu am avut timp să ne cunoaștem că noi stăteam doar în vacanță”, a spus, supărată Daniela.

 

Virgil Ianțu se întoarce cu show-ul care a „rupt” audiența

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre