Simona Ionescu / Redactor Șef

Daniela Gyorfi, dezvăluiri sincere despre bărbații din viața ei. Vedeta și-a asumat orice relație

Daniela Gyorfi, dezvăluiri sincere despre bărbații din viața ei. Vedeta și-a asumat orice relație
Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Daniela Gyorfi a răspuns cu sinceritate la toate întrebările, fără să ezite.

Este de 16 ani împreună cu George Tal, dar înainte de a deveni o familie, Daniela Gyorfi a avut o relație cu un personaj celebru.

Daniela Gyorfi, dezvăluiri sincere despre bărbații din viața ei. Vedeta și-a asumat orice relație

Daniela Gyorfi, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, a fost alături de Denise Rifai și a fost extrem de transparentă privind viața personală. Vedeta a recunoscut că a avut o relație cu Titus Andrei, pe care și-a asumat-o. În plus, ea a amintit că Titus era bun prieten de familie cu mama sa.

La un moment dat, sursele spun cp s-a iscat un scandal între ea și Carmen Harra, ba chiar s-a spus că cele două s-ar fi bătut din cauza acestui bărbat, lucru pe care Daniela nu l-a recunoscut. De asemenea, blonda a vorbit și de povestea de iubire pe care a trăit-o cu Gabriel, fotograful său.

„Chestia asta cu bătăi… niciodată în viața mea”

„În viața mea nu m-am bătut cu nimeni pentru niciun bărbat, pentru că nu sunt genul. Într-adevăr cu Gabriel am avut o relație pe care mi-am asumat-o. Restul nu m-a văzut nimeni cu nimeni, nu am spus niciodată în viața mea că am fost cu cineva. Relațiile pe care mi le-am asumat au fost cele cu care am ieșit public.

Cu Gabriel, a fost fotograful meu, ne-am cunoscut și s-a închegat o relație între noi. Am fost nu știu cât împreună, după care ne-am despărțit. Chestia asta cu bătăi… niciodată în viața mea. (…) Am fost în America, ne-a invitat doamna Harra la dumneaei acasă.

Eu nu am fost că nu am putut, nu pentru că m-aș fi bătut cu cineva vreodată pentru un bărbat, mai ales pentru Titus Andrei. Titus Andrei era prieten de familie cu mama mea, cum au fost și alți compozitori la noi acasă, că așa era, puneai mese. Mama avea nervi pentru prietenii. Eu eram mai cu sportul”, a fost răspunsul clar și răspicat al vedetei.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre