Simona Ionescu / Redactor Șef

Daniela Gyorfi, o supraviețuitoare prin definiție! A făcut primul pas în afaceri și și-a deschis două cluburi

Daniela Gyorfi, o supraviețuitoare prin definiție! A făcut primul pas în afaceri și și-a deschis două cluburi
E una dintre cele mai iubite artiste de la noi, mereu apreciată pentru sinceritatea de care dă dovadă. Daniela Gyorfi e pusă pe lucruri mari.

Daniela Gyorfi vrea să facă mai mult, așa că s-a pus pe treabă și a intrat în lumea afacerilor. Iată ce le-a povestit fanilor.

Daniela Gyorfi nu se sperie de nou. A făcut primul pas în afaceri și și-a deschis două cluburi

Are o carieră de zeci de ani în industria muzicală și încă multe de spus și de făcut. Daniela Gyorfi a reușit mereu să se reinventeze, iar acum a aspirat la titulatura de afaceristă. Fără să-i pese de gurile rele, artista și-a deschis două cluburi în buricul Capitalei și e convinsă că va avea noroc și va avea profit.

„Dacă nu facem acum pasul, atunci când o îl mai facem?”

,,Ne-am dorit foarte mult o schimbare. Am simțit nevoia aceasta chiar înainte de pandemie. Noi am crezut că pandemia o să treacă în 6 luni sau un an, dar, până la urmă, am spus: <<Dacă nu facem acum pasul, atunci când o îl mai facem?>>

Mă bucur mult că a înțeles acest lucru, cum și eu am înțeles la rândul meu dorințele lui. Acum ne-am implicat într-o afacere, am deschis două cluburi, a mărturisit blondina”, a spus Daniela pentru Ego. Dar schimbările nu s-au oprit aici, pentru că Daniela a schimbat și casa, iar noua ei locuință este tot ce a visat vreodată.

Operații estetice pe bandă rulantă

Daniela se numără printre primele vedete care au recunoscut că au apelat la intervențiile estetice, pentru că și-a dorit mereu să arate perfect. Și-a schimbat de mai multe ori implanturile, dar nici acum nu e mulțumită de ceea cea ieșit, însă evită o nouă operație, pentru că nu mai vrea să sufere.

Nici cu fațetele pe care le-a pus n-a fost mai ușor, pentru că s-a trezit cu o infecție puternică, așa că a trebuit să le scoată și să el înlocuiască.  ”Nasul mi-a ieșit din prima. Îmi căzuse zgârciul și m-am dus și m-am operat. (…) Ca să arăți bine trebuie să faci anumite lucruri. Când îți faci niște lucru își faci ca te simți bine. Mie îmi place să arăt bine”, a mărturisit Daniela.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre