Simona Ionescu / Redactor Șef

Daria, fiica lui Cătălin Crișan, începe o nouă carieră. Are și un iubit pe măsură

Daria, fiica lui Cătălin Crișan, începe o nouă carieră. Are și un iubit pe măsură
Fiica lui Cătălin Crișan, Daria, își face debutul în televiziune. Tânăra în vârstă de 24 de ani are și un iubit pe măsură, care activează tot în domeniul artistic ca și ea.

Daria Crișan își face debutul în noua ei carieră, aceea ce actriță de televiziune. Fiica lui Cătălin Crișan și a Luciei Bubulac a jucat în mai multe piese de teatru și iubește muzica și dansul. Daria a moștenit de asemenea și talentul muzical al tatălui ei. Recent, tânăra a lansat o piesă, „România ca-n Miami” alături de fratele ei, Raris. 

Pe lângă muzică, Daria a urmat și cursuri de actorie la UNATC, pe care le-a absolvit anul trecut. Recent, Daria a fost distribuită în noul sezon al serialului „Atletico Textila” de la PRO TV și a recunoscut că nu a reușit să se bucure încă de vacanță.  Serialul va reveni după o pauză de 7 ani, ultimul sezon fiind difuzat în 2017. 

Daria Crișan debutează în televiziune 

Fiica lui Cătălin Crișan a fost ocupată cu proiectele pe care le are, inclusiv cu filmările la „Atletico Textila”, astfel că încă nu a fost în vacanță. 

„Am avut agenda plină cu filmările pentru Atletico, cu spectacole de musical şi cu lucrul în studio împreună cu fratele meu, Raris, alături de care cânt de când ne ştim. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by D A R I A C R I Ș A N (@dariacrisan)

Tocmai ce am lansat prima piesă care se numeşte “România ca-n Miami” şi suntem foarte fericiţi că lumea a rezonat cu ea. Iubim să scriem piese împreună şi călătoria abia a început. Suntem o echipă excelentă atât în studio, cât şi pe scenă şi formăm un duo unic în România”, a declarat Daria Crișan. 

Iubitul Dariei este tot actor la bază 

În ceea ce privește viața personală, Daria se declară împlinită. Partenerul ei, Darisian Ștefan Luncanu, este tot actor la bază și are 22 de ani. Tânărul este mentalist și magician, iar în 2022 a participat în sezonul 12 al emisiunii iUmor, unde a ajuns până în finală.

Iubitul Dariei Crișan, Darisian, este tot actor la bază
Foto: Instagram

Da, iubesc şi sunt iubită aşa cum mi-am dorit mereu. Darisian este actor, ca şi mine, însă pasiunea lui rămâne magia, respectiv zona de mentalism, domeniu în care deja activează de 10 ani. Suntem cei mai buni prieteni, ne place să râdem şi să creştem împreună. 

Consider că suntem definiţia unei relaţii sănătoase. Iar legat de calităţile pe care le apreciez la un băiat, vă invit la show-ul lui de magie, intitulat “99% minciună, 1% magie”. Acolo veţi găsi răspunsul”, a spus Daria.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre