Simona Ionescu / Redactor Șef

David Beckham a promis să se răzbune pe Victoria. Ce i-a făcut soția!

David Beckham a promis să se răzbune pe Victoria. Ce i-a făcut soția!
David Beckham a promis să se răzbune pe soția sa, Victoria Beckham, după ce aceasta l-a făcut de râs pe fotbalist într-o postare recentă pe social media.

Fotbalistul în vârstă de 45 de ani apare în fotografie îmbrăcat la costum, dar cu o pereche de cizme gigantice, pentru comemorarea Zilei Amintirilor. Soția sa Victoria, a optat pentru un look casual elegant, cu blugi în două nuanțe și un pulover supradimensionat.

L-au asemănat pe David Beckham cu Goliat

Fanii au ajuns rapid la secțiunea de comentarii pentru a-și bate joc de alegerea lui David la capitolul încălțăminte, făcând câteva comparații hilare.

„David, a sunat Goliat, își vrea cizmele înapoi!”, „A trebuit să tacă 2 minute afară și nu și-a găsit papucii, așa că a găsit cizmele de costum Gaston”, au glumit urmăritorii.

Victoria Beckham trebuia sa decupeze fotografia

Mai târziu, David a încercat să explice că Victoria trebuia să îi scoată cizmele din poză înainte de a o posta pe rețelele de socializare. David a postat imaginea originală alături de o imagine a personajului Disney Gaston din Frumoasa și Bestia.

„Așa că soția mea a decis să posteze înainte de a mă întreba sau de a-mi tăia cizmele din fotografie, o alegere de ultim moment. Răzbunarea va fi dulce”, a explicat el.

Nu este pentru prima dată când cuplul – care este căsătorit de 21 de ani – are un schimb hilar de replici pe rețelele de socializare.

Mircea Dinescu, pus în încurcătură la debutul sezonului 13 „Politică și delicatețuri”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre