Simona Ionescu / Redactor Șef

David Beckham ironizat public de propriul fiu. Ce i-a spus Romeo în fața a milioane de fani

David Beckham ironizat public de propriul fiu. Ce i-a spus Romeo în fața a milioane de fani
David Beckham și-a lăsat fanii să își dea cu părerea la cea mai recentă postare a sa de pe rețelele de socializare, dar se pare că nu toată lumea este impresionată.

David Beckham (în vârstă de 45 de ani) a distribuit pe Instagram o fotografie în care își expune mușchii, după un antrenament extenuant.

Cum face David Beckham sport

Vedeta și-a etalat corpul de invidiat, făcând o serie de exerciții fizice. David părea că „se luptă” oarecum să facă antrenamentul, exprimând o grimasă în timp ce se concentra asupra exercițiilor istovitoare.

El și-a pus trunchiul tatuat pe deplin, în timp ce a intrat în topless pentru antrenamentul care l-a văzut dând o pereche de joggers Adidas.

„Urăsc cu adevărat exercițiile pentru triceps la finalul unui antrenament”, a scris David Beckham în descrierea fotografiei postate pe Instagram.

David Beckham, ironizat de propriul fiu

În timp ce majoritatea celor 65 de milioane de urmăritori ai săi s-au înghesuit să îi ofere complimente în secțiunea de comentarii, fiul lui David, Romeo, a făcut cunoscut faptul că nu a fost prea impresionat de antrenamentul tatălui său.

„Ok, omule”, l-a ironizat fiul său, urmat de un emoji râs.

„Acesta este singurul lucru pe care trebuia să-l văd azi. Ce sexy! ”, „Woooow! Sincer, el se îmbunătățește o dată cu vârsta! ”, „Arăți impresionant pentru vârsta ta!”, „Așa da antrenament”, „Ești un exemplu, pentru cei de vârsta ta și pentru toți tinerii”, l-au complimentat fanii pe David Beckham.

Cum va arăta David Beckham peste 30 de ani

David Beckham arată în jur de 70 de ani în campania de prevenire a malariei, după o manipulare digitală. El a filmat un scurt anunț pentru campania „Malaria Must Die, So Millions Can Live”, o cauză pe care „o are la suflet”.

În clip, versiunea lui David cu păr grizonat și bărbos le spune internauților că au învins în cele din urmă în anul 2050, în lupta cu malaria. Apoi se întoarce în prezent, oferind câteva statistici îngrijorătoare despre boala mortală.

„În acest moment, lupta este mai grea ca niciodată și ca tată, îmi frânge inima să știu că un copil moare la fiecare două minute din cauza malariei. Un viitor fără această boală este posibil în viața noastră. Trebuie să ne unim forțele și să le spunem liderilor noștri că nu ne vom opri până nu vom învinge. Alătură-te campaniei și distribuie videoclipul pentru a declara că malaria trebuie să moară, pentru ca milioane să poată trăi”, a spus David Beckham în videoclipul de pe Instagram.

Exclusiv. Care e, de fapt, relația Oanei Roman cu soțul ei, Marius Elisei

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre