Simona Ionescu / Redactor Șef

David Hasselhoff din Baywatch, în lacrimi. Imagini emoționante cu actorul

David Hasselhoff din Baywatch, în lacrimi. Imagini emoționante cu actorul
Celebrul actor David Hasselhoff, care a jucat în Baywatch, are 72 de ani și și-a împlinit un mare vis. Acesta a fost surprins emoționat și cu ochii în lacrimi, ba chiar a recunoscut că a plâns.

David Hasselhoff, actorul care l-a interpretat pe Mitch Buchannon în serialul de succes „Baywatch” din anii ’90, a ajuns la vârsta de 72 de ani și se poate declara un om împlinit. Iar recent, un eveniment emoționant l-a făcut să aibă ochii în lacrimi. 

Cu toate că s-a luptat mulți ani cu alcoolismul și a fost internat chiar și într-o clinică de dezalcoolizare, Hasselhoff a rămas totuși de pe urma carierei sale cu o avere de peste 10 milioane de dolari. 

A stat departe de lumina reflectoarelor în ultimii ani 

A fost jurat la emisiunea Britain’s Got Talent în 2011 și a avut propriul show numit Hoff The Record. În ultimii ani, Hasselhoff s-a ținut departe de atenția publicului. După ce a divorțat în 2006 de actrița Pamela Bach, cu care are două fiice, Taylor-Ann (34 de ani) și Hayley (31 de ani), s-a căsătorit în 2018 cu Hayley Roberts. 

David Hasselhoff a strâns o avere de peste 10 milioane de dolari
Foto: Facebook

David Hasselhoff a mărturisit înainte de nuntă că i-a fost destul de greu să se hotărască să se căsătorească cu aleasa lui.

 „Pentru o perioadă mai lungă de timp am crezut că nu e OK să mă căsătoresc cu Hayley, pentru că sunt mult mai în vârstă decât ea și nu am vrut să o privez de distracție, tinerețe și bucuria de a îmbătrâni cu cineva și de a avea copii. Suntem împreună de aproape șapte ani și am petrecut clipe minunate amândoi. Am realizat cât de mult o iubesc pe Hayley și cât de mult suntem implicați unul în viața celuilalt”, mărturisea în urmă cu câțiva ani actorul. 

David Hasselhoff a devenit bunic 

În urmă cu câteva zile, în viața actorului a avut loc un eveniment major: a devenit bunic! David Hasselhoff a împărtășit o fotografie emoționantă cu prima sa nepoată, după ce fiica sa, Taylor Hasselhoff-Fiore, a adus pe lume o fetiță la începutul acestei săptămâni.

Fiica lui David Hasselhoffm, Taylor Hasselhoff-Fiore, a adus pe lume o fetiță la începutul acestei săptămâni.
Foto: Instagram

Starul din „Baywatch” a postat o poză în care își stăpânește cu greu lacrimile în timp ce o ține în brațe pe micuța London Hasselhoff Fiore, abia născută. 

David Hasselhoff avea ochii în lacrimi, în timp ce își ținea prima nepoată în brațe
Foto: Instagram

„Un bunic în lacrimi. Este perfectă WOW ❤️ Sunt atât de binecuvântat,” a scris el în descrierea postării pe Instagram de marți.

Taylor și soțul ei, Madison Fiore, s-au cunoscut pe internet și s-au logodit în decembrie 2021, după care au făcut nunta în februarie 2023. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre