Simona Ionescu / Redactor Șef

David Popovici a inaugurat mașina primită în dar de la Ion Țiriac. Fanii au reacționat imediat

David Popovici a inaugurat mașina primită în dar de la Ion Țiriac. Fanii au reacționat imediat
Campionul nostru David Popovici a primit două mașini de la magnatul Ion Țiriac, grație performanțelor obținute la Jocurile Olimpice de la Paris, 2024. Sportivul a fost surprins de fani la volanul unuia dintre automobile și fotografiat.

David Popovici a fost foarte fericit când a primit mașinile de la Ion Țiriac și cum și-a luat permisul anul trecut, a trecut la volan. Acesta a fost surprins de internautul Rei Kano, care a postat fotografia cu sportivul pe contul de socializare.

„Am venit doi oameni cu o singură mașini, plecăm cu trei mașini. Va fi o provocare să le ducem acasă”

După ce a adus România pe cele mai înalte culmi, a venit momentul pentru David Popovici să se relaxeze. Acesta s-a bucurat de una dintre mașinile primite de la Ion Țiriac și fanii care l-au văzut au spus că tare bine îi stă la volan.

În cadrul evenimentului în care olimpicii au primit darurile de la Ion Țiriac, sportivul a glumit mărturisind că „am venit doi oameni cu o singură mașină, plecăm cu trei mașini. Va fi o mare provocare să le ducem acasă. E bine, nu vă vait”.

„Apreciez foarte mult inițiativa domnului Țiriac, mi-aș dori să văd cât mai mulți oameni de afaceri români susținând sportul românesc, fiecare cum poate și cum dorește. Vreau să mă bucur de mașină”, a declarat sportivul.

„Pot să fac toate lucrurile pe care nu le făceam înainte”

David Popovici a inaugurat mașina primită în dar de la Țiriac

David Popovici și-a propus să învețe să se detașeze de toată munca și vrea să se plimbe cu bicicleta și să citească cât îi poftește inima, fără nici o grijă. „Am terminat Jocurile Olimpice, pot să fac toate lucrurile pe care nu le făceam înainte.

Pot să citesc, să merg cu bicicleta, chiar e o provocare să fac ceva fără program. Trebuie să învăț să mă relaxez și să ies din bula aceasta a performanței.

Ar trebui să ne dăm un pas în spate, să admirăm puțin medalia și să ne relaxăm. E important să punem lucrurile în balanță. Dacă tragi de tine în fiecare zi, poate reușești un rezultat sau două, apoi nu o să mai reziști presiunii sau așteptărilor”, a mai spus campionul României.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre