Simona Ionescu / Redactor Șef

David Popovici a vorbit despre obsesia care nu-i dă pace. Nu se lasă până nu își va atinge scopul

David Popovici a vorbit despre obsesia care nu-i dă pace. Nu se lasă până nu își va atinge scopul
A reușit să uimească întreaga omenire cu talentul său ieșit din comun, iar David Popovici vrea mai mult decât atât.

David Popovici e pe val și așa vrea să rămână. Sportivul face eforturi mari, dar nici un efort nu e prea mare pentru el.

David Popovici a vorbit despre obsesia care nu-i dă pace. Nu se lasă până nu își va atinge scopul

E dispus să facă orice sacrificiu pentru a fi cel mai înotător al tuturor timpurilor și vrea ca acest lucru să se întâmple cât mai repede posibil. Asta e obsesia lui David Popovici pe care a vrut să o știe o lume întreagă și pentru a deveni ceea ce-și dorește atât de mult, sportivul spune că va munci oricât de mult va fi nevoie, convins fiind că norocul îi va surâde.

„Vreau să fiu campionul lumii, un campion de necontestat! Acestea sunt lucrurile care mă motivează ocazional. De pildă, când mă mai plictisesc la antrenamente. Dar ceea ce mă motivează cu adevărat, în permanență, zi și noapte, când nu vreau să mă trezesc devreme pentru antrenament sau când apa e rece la bazin e, pur și simplu, obsesia mea.

 

Obsesia mea de a fi cel mai bun, cel mai rapid. E ceva pe care l-am avut mereu în mine. Și, din fericire, am toate resursele necesare pentru ca această obsesie să devină realitate”, a spus David Popovici.

Conduce o mașină ultima fiță

Recent, David a fost invitat la Palatul Elisabeta unde s-a întâlnit cu Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei şi Alteţa Sa Regală Principele Radu. Înainte de a intra la eveniment, sportivul s-a lăudat cu noua sa achiziție, un superb autoturism de ultimă modă, care poate fi mutat fără șofer, doar folosind o telecomandă. E vorba de un BMW Serie 5 Touring, varianta break, al cărui preț poate ajunge la 100.000 de euro. „Ia uite, nu e nimeni în mașină”, a spus David Popovici, mândru de mașina sa.

Sursă foto: twitter

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre