Simona Ionescu / Redactor Șef

David Popovici și Taisia, o iubire cu lacrimi. Gestul făcut de tânără, înaintea semifinalei la 100 de metri

David Popovici și Taisia, o iubire cu lacrimi. Gestul făcut de tânără, înaintea semifinalei la 100 de metri
David Popovici și iubita sa, Taisia, trăiesc o iubire cu lacrimi. Tânăra a făcut un gest frumos înaintea semifinalei la 100 de metri, ce va avea loc marți la 21:30.

La doar 19 ani, David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 200 m liber, devenind astfel primul campion olimpic al nataţiei masculine din România. Pe lângă pasiunea pentru sport, David nu a neglijat nici viața personală. Sportivul și iubita sa, Taisia, trăiesc o iubire plină de emoție și cu multe lacrimi. 

David Popovici și Taisia sunt împreună de ceva timp, iar iubirea dintre ei pare că este din ce în ce mai puternică, în ciuda vârstei fragede pe care cei doi o au. Taisia este o tânără superbă, îndrăgostită de make-up și sport, dar mai ales de dans, pe care-l practică de ceva vreme.

Iubita lui David Popovici îl susține în tot ceea ce face 

Anul trecut, sportivul spunea că Taisei nu i-a fost ușor să accepte programul încărcat pe care el îl are, în calitate de sportiv de performanță. Cu toate că îi este greu, tânăra îl sprijină, chiar și atunci când e departe de ea, la competiții, astfel că David Popovici se declară un norocos. 

De altfel, Taisia s-a înscris într-o trupă de dans, astfel că acest lucru nu a făcut decât să îi unească și mai tare, căci David Popovici a implicat-o în regimul său alimentar de sportiv. 

Taisia îl susține pe David Popovici în tot ceea ce acesta face
Foto: Instagram

„Acum două zile a intrat într-o trupă de dans. Ea a făcut dans de performanță, acum a dat o audiție, ceva mai serios. Acum, după ce a intrat, mi-a zis că începe antrenamentul la ora 1. Am înțeles și eu. 

O susțin, ea mă susține. Acum abia aștept să înceapă și ea acest regim de antrenament, o să încercăm să mâncăm mai sănătos, o voi implica și pe ea în viața de sportiv. O felicit cu această ocazie!”, spunea sportivul în urmă cu ceva timp. 

Taisia  trăiește emoțiile competiției alături de David Popovici, la Paris 

Iubita lui David Popovici nu a putut sta departe de acesta, mai ales că sportivul a visat la Jocurile Olimpice de mic, astfel că s-a dus la Paris pentru a-l susține. Iubirea pe care cei doi și-o poartă a fost văzută de o lumea întreagă, atunci când David Popovici a luat medalia de aur. 

Emoționată că iubitul ei și-a împlinit marele vis, Taisia a izbucnit în lacrimi de emoție și fericire. Pe partea cealaltă, David era și el vizibil emoționat, în momentul în care s-a auzit imnul României la festivitatea de premiere. Tânăra s-a filmat și a pus totul pe Instagram, alături de un mesaj pentru David: „+10.000 puncte la aură”, a scris Taisia pe o poza cu David Popovici. 

Iubita lui David Popovici l-a lăsat să se pregătească pentru semifinala la 100 m

În timp de David Popovici se pregătește pentru semifinala la 100 de metri, pentru care s-a calificat și care va avea loc azi, 30 iulie, la ora 21:30, iubita sa i-a acordat spațiul necesar pentru odihnă și antrenament și s-a dus să viziteze orașul. 

Taisia l-a lăsat pe David Popovici să se pregătească pentru semifinala la 100 de metri și a mers să viziteze Sacre Coeur din Paris
Foto: Instagram

Într-o postare de pe Instagram, Taisia le-a arătat urmăritorilor că s-a dus să viziteze catedrala Sacre Coeur din Paris. Nu era însă cu David, ci însoțită de alte două persoane. Și-a lăsat iubitul să se antreneze și să odihnească pentru marea competiție din această seară. Un gest ce demonstrează relația frumoasă care există între cei doi tineri. 

Ion Țiriac I-a făcut cadou o mașină lui David Popovici 

În urma medaliei de aur câștigată de David Popovici, au început să apară și primele cadouri, ca dovadă a recunoașterii muncii enorme a sportivului. La doar câteva ore după ce David a devenit campion olimpic, la proba de 200 m liber, Ion Țiriac a anunțat că toți sportivii medaliați cu aur la Jocurile Olimpice din acest an, adică inclusiv David, vor primi cadou câte o mașină. 

Alexandru Ion Ţiriac este cel care a făcut anunţul că Fundaţia Ţiriac va face cadou câte o limuzină de lux pentru fiecare român prezent la Jocurile Olimpice care îşi va trece în cont o medalie de aur
Foto: Instagram

Alexandru Ion Ţiriac, fiul cel mare al miliardarului, este cel care a făcut anunţul că Fundaţia Ţiriac va face cadou câte o limuzină de lux pentru fiecare sportiv român prezent la Jocurile Olimpice care va lua o medalie de aur.

David Popovici, cadou de 50.000 de euro 

Cadoul reprezintă o limuzină electrică, Hyundai Ioniq 5, al cărei preţ este de aproximativ 50.000 de euro.

Hyundai Ioniq 5 este mașina, în valoare de 50.000 de euro, pe care o va primi cadou David Popovici
Foto: Wikipedia

„Ca un gest de apreciere şi mândrie, Fundaţia Ţiriac propune un premiu prin care să îi răsplătească pe cei consideraţi comori locale. Munca lor şi mândria pe care ne-au adus-o tuturor românilor sunt uriaşe.

Fiecare dintre sportivii care vor câştiga o medalie de aur la Jocurile Olimpice va primi ultimul model de limuzină Hyundai Ioniq 5″, e anunţul făcut de Alexandru Ion Ţiriac, pe Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre