Simona Ionescu / Redactor Șef

Gerard Butler, din nou îndrăgostit. Iubita mai tânără i-a făcut un masaj chiar pe stradă

Gerard Butler, din nou îndrăgostit. Iubita mai tânără i-a făcut un masaj chiar pe stradă
Gerard Butler este din nou îndrăgostit. În ultimele imagini surprinse, iubita mult mai tânără a actorului nu își poate lua mâinile de pe el, nici măcar pe stradă. Butler are o istorie lungă de iubite în palmares, printre care și românca Mădălina Ghenea.

Gerard Butler, în vârstă de 54 de ani, a ieșit în 2023 dintr-o relație de nouă ani cu cu investitorul imobiliar și designerul de interior Morgan Brown. Cu toate că a suferit, se pare că acum este din nou îndrăgostit. Noua cucerire este cu 29 de ani mai tânără ca el, iar cei doi au fost surprinși de paparazzi plimbându-se pe străzile cartierului exclusivist Primrose Hill, din Londra.

Noua cucerire a lui Gerard Butler este cu 25 de ani mai tânără ca el
Sursa foto: Instagram

Pe noua iubită a lui Gerard Butler o cheamă Penny Lane și are 29 de ani. Tânăra este model și coach de nutriție și de fitness. Penny Lane a intrat în lumea modelingului la vârsta de 16 ani, dar s-a luptat cu probleme de greutate, încercând să-și păstreze silueta de model. 

Iubita lui Gerard Butler a cochetat cu actoria 

După ce a urmat diete stricte și a dezvoltat o relație nesănătoasă cu exercițiile fizice, Penny a decis să ia o pauză de la cariera sa de model pentru a se concentra pe sănătatea sa mentală și fizică. În acest timp, a început să se pregătească pentru a deveni antrenor de sănătate holistică.

Penny Lane are 29 de ani și este noua iubită a lui Gerard Butler
Foto: Instagram

Penny își continuă cu succes cariera de model și este pasionată de sporturi extreme precum cursele de mașini și înotul. De asemenea, are un interes pentru actorie, având un rol minor în filmul The Justice League. 

Iubita mai tânără i-a făcut un masaj chiar pe stradă

În pozele surprinse de paparazzi, Gerald Butler și noua sa iubită au fost surprinși râzând și simțindu-se bine, iar Penny nu își putea lua mâinile de pe celebrul actor. Cei doi au băut ceva într-un pub local, după care au plecat, unul lângă celălalt, continuând conversația. La un moment dat, Penny i-a făcut masaj în glumă actorului la umeri, în timp ce mergeau pe stradă. 

Gerard Butler și Mădălina Ghenea, pe vremea când formau un cuplu
Foto: DailyMail

De-a lungul anilor, Gerard Butler a avut o serie de iubite celebre, printre care Jennifer Aniston, Jessica Biel, Naomi Campbell, dar și românca Mădălina Ghenea, cu care a fost aproape 1 an, până când au decis să meargă pe drumuri separate. Când era cu Mădălina, celebrul actor a venit în România și i-a vizitat și pe părinții iubitei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre