Simona Ionescu / Redactor Șef

David Pușcaș, de la spălător de vase la actor. Vrea să fie „adoptat” de o celebră producătoare

David Pușcaș, de la spălător de vase la actor. Vrea să fie „adoptat” de o celebră producătoare
David Pușcaș, s-a săturat să trăiască de pe o zi pe alta și vrea să revină în fața publicului și să se facă actor. Fiul Luminiței Anghel s-a gândit și cui să-i ceară ajutorul.

David Pușcaș trece prin momente cumplite, dar nu și-a pierdut speranța și s-a gândit să devină actor în serial. David Pușcaș a anunțat într-o emisiune tv că vrea să o roage pe o celebră producătoare și scenaristă să „îl adopte”.

„Poate reușesc și eu să o impresionez”

Puțină lume știe că David Pușcaș a fost coleg cu actrița Cristina Ciobănașu și a realizat că poate să-i calce pe urme. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel s-a gândit să o contacteze pe mama acesteia, celebra producătoare Ruxandra Ion a trustului Antena Group, dat fiind faptul că știe că este mereu în căutare de noi talente.

Și, „așa cum a luat-o sub aripa ei pe Cristina Ciobănașu, poate reușesc și eu să o impresionez. Bine, mă refer cu talentul, poate mă place. (…) O admir mult pe doamna Ruxandra și dacă aș fi sub aripa ei, lucrurile s-ar schimba mult în bine”.

„Am avut job să spăl vase 8 ore într-o bucătărie în subsol, nu vedeam lumina zilei”

David Pușcaș, la un pas să fie dat afară din casă

Până când acest vis se va realiza sau nu, David Pușcaș e la un pas să fie dat afară din apartamentul cu chirie unde locuiește, pentru că nu și-a plătit dările. Tânărul a ajuns într-o situație delicată și, pentru a reuși să se întrețină, a acceptat chiar să spele și vase, doar pentru a primi niște bani. „la televizor, mă recunoșteau.

Orice am făcut am făcut cu plăcere. Am avut job să spăl vase 8 ore într-o bucătărie în subsol, nu vedeam lumina zilei, nu știam ce zi e, și o făceam cu plăcere”, a povestit acesta.

„Mamă, am reușit, sunt bine, te iubesc”

David Pușcaș are mare nevoie de dragostea mamei sale, dar e greu de spus că relația dintre cei doi se va mai închega. Tânărul speră că atunci când va reuși să-și găsească locul de muncă dorit și va reuși profesional o  va suna pe Luminița Anghel și-i va spune „mamă, am reușit, sunt bine, te iubesc”. Și mai are u vis: să o invite la restaurant „să mâncăm și să depănăm amintiri”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre