Simona Ionescu / Redactor Șef

David și Victoria Beckham arată lumii cât de frumoși sunt când se bronzează în Sardinia. Foto

David și Victoria Beckham arată lumii cât de frumoși sunt când se bronzează în Sardinia. Foto
Victoria și David Beckham au petrecut un week-end romantic în Sardinia, înaintea celei de-a 25-a aniversări a căsătoriei care va avea loc în curând.

La 50 de ani, Victoria și David au fost surpinși și fotografiați pe mare sau înotând. David și Victoria Beckham se bronzează pe un iaht în timp ce se bucură de o excursie de vis în Sardinia. Pe 4 iulie, cei doi vor serba nunta de argint

David, în vârstă de 49 de ani, a arătat rezultatele antrenamentelor sale zilnice în timp ce a purtat o pereche de pantaloni scurți verzi. Victoria, în vârstă de 50 de ani, a rămas între timp la bord, relaxându-se pe punte într-o rochie mini de plajă, șic, și o pălărie cu boruri largi. Cei doi au fost însoțiți de fiul lor mijlociu, Romeo, în vârstă de 21 de ani, care s-a despărțit recent de iubita lui, Mia Regan.

David și Victoria sărbătoresc pe 4 iulie nunta de argint

David Beckham, vacanță în Sardinia cu familia. Sursă foto: Daily mail

Vedetele se pregătesc să sărbătorească aniversarea nunții de argint pe 4 iulie, la 25 de ani după ce s-au căsătorit în cadrul unui eveniment la castelul Luttrellstown din Irlanda, care a costat nu mai puțin de 50.000 de lire sterline. La nunta lor, David și Victoria au stat pe tronuri asortate și au purtat ținute mov.  L-au avut alături pe fiul lor cel mare, Brooklyn, care avea doar șase luni, tortul a fost încununat cu o sculptură aproape nud a tinerilor căsătoriți.

Cum s-au cunoscut cei doi

David și Victoria s-au întâlnit pentru prima dată în 1997, când ea a venit să-l vadă la un meci de fotbal al echipei Manchester United, iar el a salutat-o. Victoria a rememorat întâlnirea într-o scrisoare publicată de Vogue.

Victoria și David Beckham vor împlini pe 4 iulie 25 de ani de căsătorie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„În timp ce alți jucători de fotbal stau la bar și beau cu prietenii lor, îl vei vedea pe David stând deoparte cu familia lui. El nici măcar nu este în prima echipă în acest stadiu – tu ești cea faimoasă. Și are un zâmbet atât de drăguț. Și tu ești apropiat de familia ta și te vei gândi cât de asemănător se simte el cu tine”, au fost cuvintele vedetei.

Cum a fost cererea în căsătorie

 

La nuntă, cei doi au purtat mov

În cartea sa, Victoria își amintește cum a preluat frâiele când a venit vorba de cererea în căsătorie a lui David, în ianuarie 1998, la o casă de la țară. David a cerut-o cu un inel de 40.000 de lire sterline, dar ea i-a prezentat apoi un diamant strălucitor de 50.000 de lire sterline.

„Stăteam în rochie de casă când David a scos inelul, a îngenuncheat și a spus: Vrei să te căsătorești cu mine, Victoria?. Eu am spus da, apoi mi-am scos propriul inel și am spus: Nu uita Girl Power, vrei să te măriți cu mine?”, a spus fosta cântăreață.

David Beckham: „Voi fi mereu cu ea”

Între timp, David a dezvăluit că „a știut întotdeauna că va fi” cu Victoria, chiar înainte să se întâlnească. Sportivul a declarat pentru The Sun că a văzut-o pentru prima dată pe Victoria, în vârstă de 50 de ani, într-un videoclip Spice Girls și i-a spus coechipierului său de la Manchester United, Gary Neville, că „va fi cu ea”.

„Întotdeauna am spus că odată ce am întâlnit-o pe Victoria, voi fi mereu cu ea”, a mărturisit David. Și visul i s-a împlinit, iar din iubirea lor au venit pe lume patru copii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri