Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințesa războinică nu a murit! Iubitul i-a anunțat decesul fără să existe confirmare oficială din spital. VIDEO

Prințesa războinică nu a murit! Iubitul i-a anunțat decesul fără să existe confirmare oficială din spital. VIDEO
Actrița Tanya Roberts, despre care presa din întreaga lume a scris ieri că a decedat la spitalul Cedars Sinai din Los Angeles California, este de fapt vie. Povestea pare scoasa din filme.

Ieri, presa din întreaga lume a plâns-o pe celebra actriță Tanya Roberts, despre care reprezentantul ei a spus că a decedat în spitalul celebrităților Cedars Sinai din Los Angeles, California. 

Conform informațiilor, Tanyei i se făcuse rău după ce venise de la o plimbare cu câinii săi și fusese dusă de urgență la spital și intubată, fiind în stare gravă. Vestea că celebra “fată Bond” a murit a venit de la iubitul acesteia, Lance O’Brien, care a discutat cu reprezentantul actriței, Mike Pingel, iar acesta a anunțat la rândul său presa. 

I-a anunțat moartea fără confirmare oficială. Iubitul ei a aflat în direct că trăiește

Ieri însă Lance O’Brien avea să aibă parte de surpriza vieții lui, chiar în direct. În timp ce dădea un interviu pentru Inside Edition, O’Brien a primit un telefon de la Cedars Sinai care l-a anunțat că Tanya Roberts este, de fapt, în viață. Bărbatul nu s-a putut abține și a vărsat lacrimi de bucurie spunând: “Mulțumesc lui Dumnezeu”. 

Se pare că vestea morții actriței s-a răspândit din cauza protocolului COVID-19 din spitale. Astfel, O’Brian a vizitat-o pe Roberts duminică seara, aceasta fiind intubată și a crezut că va fi ultima oară când își va vedea iubita, însă nu i s-a mai permis ulterior să rămână lângă aceasta în ceea ce păreau “ultimele clipe din viața ei”. Bărbatul s-a grăbit apoi să dea vestea că actrița a decedat, iar reprezentantul “Prințesei razboince” a anunțat presa.

Cel mai probabil, moartea Tanyei a fost anunțată fără să existe o informare oficială din partea personalului spitalului Cedars Sinai, însă nu se cunosc alte detalii în momentul de față. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre