Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce fost bătut fiul lui Nicolae Guță în plină stradă. Poliția a demarat o anchetă

De ce fost bătut fiul lui Nicolae Guță în plină stradă. Poliția a demarat o anchetă
În timp ce se afla pe o stradă din Petroșani, unul dintre copiii lui Nicolae Guță a fost atacat de o cunoștință în vârstă de 19 ani. Se pare că a fost vorba de un conflict mai vechi.

Fiul celebrului manelist Nicolae Guță a fost transportat la spital și a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Evenimentul a avut loc sâmbătă, 6 mai 2023, în jurul orei 18.30, când spune Poliția din Petroșani, un bărbat de 36 de ani a fost lovit de un tânăr. Victima susține și că o sumă de bani i-ar fi dispărut din portofel, dar nu se știe despre câți bani este vorba. Atacul a fost surprins de camerele de vederi, dar nu există nici o dovadă că ar fi fost tâlhărit. Potrivit primelor informații, bărbatul care a fost atacat este unul dintre fiii lui Nicolae Guță, Marian Guță, care a încasat un pumn în nas.

„Poliţiştii au întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și furt”

„La data de 6 mai a.c., în jurul orei 18.30, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, de 36 de ani, din Petroşani, a fost lovit de un tânăr, pe care îl cunoaştea din vedere, în timp ce se afla pe o stradă, din municipiul Petroșani.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, din Petroșani, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Ulterior relatând poliţiştilor faptul că i-ar fi dispărut o sumă de bani, pe care îi avea asupra sa (neștiind exact valoarea sumei). În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și furt, cercetările continuând pentru stabilirea stării de fapt și luarea măsurilor”, se arată în comunicatul polițiștilor de la IPJ Hunedoara.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre