Nicolae Guță îi întoarce spatele Sorinei. „Cine vrea să ajute, să își bage mâna în buzunar. Eu sunt într-un alt context al vieții…”

Nicolae Guță îi întoarce spatele Sorinei. „Cine vrea să ajute, să își bage mâna în buzunar. Eu sunt într-un alt context al vieții…”
În timp ce Sorina, prima lui iubire, se chinuie să trăiască, Nicolae Guță nu vrea să-i întindă o mână de ajutor.

Au fost împreună ani buni, însă acum Nicolae Guță nu mai vrea să-și asocieze numele cu cel al Sorinei. Și nici să-i ofere vreun ajutor financiar.

Nicolae Guță îi întoarce spatele Sorinei. „Cine vrea să ajute, să își bage mâna în buzunar. Eu sunt într-un alt context al vieții…”

După ce a aflat ce se întâmplă cu prima lui mare iubire, Sorina, Nicolae Guță a dat și o primă declarație. Artistul susține că nu o poate ajuta în acest moment, pentru că are o familie numeroasă de întreținut. Mai mult, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România spune că Sorina a primit mulți bani de la el cât timp au fost împreună, dar a făcut o mare greșeală: a umblat cu bărbații.

„Pe parcursul vieții ei, de când nu mai suntem amândoi, nu o spun în sensul rău al cuvântului, bărbați cu care a fost pe ascuns, mai mult sau mai puțin”

‘’De ceea ce i se întâmplă Sorinei, sincer îmi pare rău, pentru că fiecare trăim în locul nostru, murim în locul nostru și nu putem lua zilele nimănui. Adică, în ideea în care să trăim din zilele cuiva. Chiar îmi pare rău și, Doamne ferește, de ce i se întâmplă.

Între mine și Sorina, dacă nu mă înșel, sunt 17-18 ani de când nu mai este nimic. Pe parcursul vieții ei, de când nu mai suntem amândoi, nu o spun în sensul rău al cuvântului, bărbați cu care a fost pe ascuns, mai mult sau mai puțin. Eu sunt într-un alt context al vieții, am drumul meu. Eu am pe cine să ajut, am 12 copii. Aceștia care se bat cu cărămida în piept sau cu pumnul în piept, nu vreau să dau nume sau să bat apropouri cuiva, cine vrea să ajute să își bage mâna în buzunar.

Îi recomandă Sorinei să se roage la Dumnezeu

De asemenea, Guță are și o recomandare pentru Sorina: să se roage cât mai mult lui Dumnezeu și va vedea rezultatele. Nu trebuie să o facă cu zarvă sau cu alai sau cu televiziune sau cu postări pe Facebook. Pe parcursul vieții, consider că i-am dat foarte mulți bani Sorinei.

Este Dumnezeu deasupra mea și vede dacă mint. Și asta o pot demonstra chiar cu martori pentru că în perioada în care am stat cu Sorina, o poate spune o întreagă formație, i-am dat foarte mulți bani, dar nu mai contează. Cine vrea să ajute, să ajute. De mine depind… poate sunt 50 de oameni pe care eu îi știu și care în fiecare dimineață când se trezesc, eu trebuie să am grijă de hrana lor.

Am o familie foarte numeroasă. Să se roage Domnului, că la mâna Domnului suntem toți și de aici în colo să fie atentă cu viața ei, cum sunt și eu atent cu viața ea. Să avem grijă și chiar frică de ziua de mâine pentru că nu știi niciodată ce se întâmplă’’, a declarat Nicolae Guță la Antena Stars.