Tzancă Uraganu a dat vestea tristă. Manelista e în stare gravă

Tzancă Uraganu a dat vestea tristă. Manelista e în stare gravă
Este una dintre cele mai bune voci din România, dar acum Sorina trece prin momente foarte grele. Lăutarii vor să fie lângă ea.

În ultima perioadă, greutățile și-au spus cuvântul, iar Sorina n-a avut mult de suferit. Acum, situația e și mai complicată.

Tzancă Uraganu a dat vestea tristă. Manelista Sorina, prima soție a lui Nicolae Guță, e în stare gravă

Cu puțin timp în urmă, Tzancă Uraganu a făcut un apel disperat pe Facebook. El i-a rugat pe toți colegii de breaslă, dar și pe fanii care o iubesc pe Sorina să fie uniți și să o ajute să treacă peste cumplita încercare în care se află: are nevoie urgent de transplant de rinichi.

„Fiecare care vrea să o ajutăm cu cât putem! O să revin cu un live”

„Fac un anunț în primul rând către toți lăutarii! Această femeie pe care o știm cu toții, Sorina, se zbate între viață și moarte. Haideți să o ajutăm cu toții! Are nevoie de transplant de rinichi în Turcia! Fiecare care vrea să o ajutăm cu cât putem! O să revin cu un live”, a fost mesajul lui Tzancă Uraganu pe Facebook. În plus, Tzancă a postat și câteva fotografii în care artista apare în pat, conectată la un tub de oxigen.

Sorina s-a iubit zece ani cu Nicolae Guță

Unii au considerat-o pe Sorina dragostea vieții lui Nicolae Guță. Cei doi s-au cunoscut în anul 1999 și au fost zece ani împreună. O perioadă cu bune, cu rele, în care au scos și cele mai multe hituri. Nimeni nu știe care a fost motivul real al despărțirii, dar relația lor a fost destul de controversată și plină de certuri.  După ce Sorina și Guță și-au spus adio, despre ea s-au auzit din ce în ce mai puține lucruri.

„De pe pământul ăsta plecăm cu faptele și cu credința. Atât”

Dacă în trecut Sorina făcea bani pe bandă rulantă, în ultima perioadă ajunsese să trăiască la mila lui Dumnezeu. „N-am strâns bani, ci comori acolo, în Cer. În numele lui Iisus vă spun. De aceea, Dumnezeu astăzi are grijă de mine. Să nu ai tu nici un venit, să n-ai bărbat și chiar pe nimeni cine să-ți aducă și Dumnezeu mi-e martor, dacă vii la mine acasă găsești mâncare din belșug. De pe pământul ăsta plecăm cu faptele și cu credința. Atât”, a declarat cu ceva timp în urmă manelista.

Sursă foto: facebook