Tzancă Uraganu țintește unde trebuie. Le-a făcut piesă milionarilor interlopi. O să-l îmbrace în bani

Tzancă Uraganu țintește unde trebuie. Le-a făcut piesă milionarilor interlopi. O să-l îmbrace în bani
Lui Tzancă Uraganu îi merge mintea. Ultima piesă a lui va stârni invidia colegilor de breaslă. Totodată, el speră să curgă și cu bani!

De când cu pandemia, maneliștii au început să-și numere banii din portofel. Tzancă Uraganu vrea „să le dea clasă tuturor”.

Tzancă Uraganu țintește unde trebuie. Le-a făcut piesă milionarilor interlopi. O să-l îmbrace în bani

„Cine se naște campion?” Știe Tzancă Uraganu cel mai bine, pentru că are fler… Manelistul va face de acum încolo bani la nivel înalt cu proaspăta melodie la care a filmat și videoclip. Piesa e pe gustul barosanilor, care se vor înghesui să-l invite la evenimentele lor unde curg cele mai fine băuturi și lovelele se învârt cu lopata.

Pentru că șefii șefilor, care nu pot fi cumpărați nici cu aur, nici cu arginți, întrucât „sunt de mare valoare”, știu să-și facă plăcerile.

Tzancă Uraganu îi cunoaște bine pe cei cu „mare caracter și dulceață de boier” și va ști să facă dedicații fără număr, iar aceștia să-l aprecieze la adevărata sa valoare. Primul pe listă, pomenit chiar în noua piesă este Darius, prințul de la Strehaia, „campion de campion”.

Tzancă Uraganu de partea lui Reghecampf, Dani Mocanu, trup și suflet pentru Anamaria Prodan

Când a auzit că Anamaria Prodan urmează să divorțeze de Laurențiu Reghecampf, un alt manelist celebru, Dani Mocanu, i-a declarat afaceristei iubirea lui. Lăutarul spune că el îi va pune lumea la picioare, dacă va avea și ea… puțin curaj. ”Anamaria Prodan vin sa te iau … bani ai …dar sunt sigur ca in viața ta ai dus lipsa de anumite lucruri … te fac fericita. Anamaria Prodan trebuie să înțeleagă că sunt singurul bărbat din România care poate să o facă fericită!

Să aibă curaj, că e o femeie curajoasă, să mă cunoască, nu o costă nimic. (…) Eu chiar o iubesc pe femeia asta! Nu vreau să deranjez mai mult, mi-e și rușine pe o parte, dar, pe de altă parte, nu am altă variantă decât să îi spun că o iubesc! Public, dacă altfel nu am cum”, a fost mesajul lui Dani Mocanu. Tzancă Uraganu însă l-a surprins plăcut pe Reghecampf, cu dedicații pentru el și amanta Corina.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre