Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce nu a acceptat regina Elisabeta ca Meghan și Harry să locuiască la Windsor. Suverana a fost fermă în decizia sa

De ce nu a acceptat regina Elisabeta ca Meghan și Harry să locuiască la Windsor. Suverana a fost fermă în decizia sa
Imediat după căsătorie, Meghan și Harry au dorit să se mute în Castelul Windsor, dar, potrivit surselor, cererea lor a fost refuzată "politicos, dar ferm", în trecut, chiar de către regina Elisabeta.

Potrivit The Times, Meghan și Harry au vrut să locuiască în Castelul Windsor și ar fi întrebat dacă „ar putea fi puse la dispoziție camere de locuit după căsătoria lor”.

De ce nu a acceptat regina Elisabeta ca Meghan și Harry să locuiască la Windsor. Suverana a fost fermă în decizia sa

De ce a refuzat Suverana? Se pare a considerat cererea soților Sussex „nepotrivită”. Majestatea Sa a sugerat ca Meghan și Harry să locuiască în apropiere, la Frogmore Cottage. Unde s-au și mutat în aprilie 2019, după luni de renovări ample. Casa cu zece dormitoare a fost dăruită ducelui și ducesei de Sussex ca dar de nuntă din partea reginei Elisabeta a II-a și era considerată de toată lumea ca fiind o „mare afacere”.

Windsor aparține casei regale britanice de aproape 1000 de ani

La vremea respectivă, doar regina și prințul Philip aveau apartamente private în cadrul castelului, ceilalți membri ai familiei locuind în alte părți ale domeniului. Castelul Windsor aparține familiei regale de aproape 1.000 de ani. Acum în acest loc superb locuiesc prințul William și Kate, prințesa de Wales, Prințul Andrew și fosta sa soție, Sarah Ferguson.

„Ea a spus: <<Sper că o vor respecta>>”

În cea mai recentă carte a sa, „The New Royals”, autoarea Katie Nicholl a discutat despre decizia reginei de a le oferi nepotului ei și soției sale impresionanta casă, mărturisind că Suverana a sperat că ducele și ducesa îi vor „respecta” generozitatea.

„Lady Elizabeth a spus: „Cabana a fost o afacere mare. Intrarea reginei în grădini este chiar lângă cabana lor. Este în esență curtea ei, singurătatea și intimitatea ei. Ea a renunțat la asta prin faptul că le-a făcut cadou Frogmore Cottage lui Harry și Meghan. Cu toții ne-am gândit că a fost foarte mare lucru din partea ei. Regina a spus: Sper că o vor respecta!”, a scris Katie Nicholl.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre