Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce nu mai este Ozana Barabancea profesor de canto la emisiunea „Te cunosc de undeva”. Vedeta suferă enorm

De ce nu mai este Ozana Barabancea profesor de canto la emisiunea „Te cunosc de undeva”. Vedeta suferă enorm
Sunt 18 sezoane de când Ozana Barabancea își încântă fanii din postura de jurat al emisiunii "Te cunosc de undeva".

E o profesionistă cum rar întâlnești, a avut rolul de profesoară de canto la emisiunea „Te cunosc de undeva”, însă acum a rămas doar jurat. Iată care a fost motivul.

De ce nu mai este Ozana Barabancea profesor de canto la emisiunea „Te cunosc de undeva”. Vedeta suferă enorm

Într-un interviu pentru Click, Ozana Barabancea a povestit care a fost motivul pentru care nu mai este profesoară de canto, mărturisind că îi este foarte dor să îi învețe pe concurenți din arta cântatului.

„Îmi lipsește că nu mai vorbește Ruli, poate se va reveni la asta”

„Noul sezon al emisiunii este foarte dinamic, plin de surprize, sunt doar jurat, nu mai sunt profesoară de canto, a fost decizia producătorilor. Îmi e dor de rolul meu, să explic, să predau, mă simțeam bine. Mă regăseam în acel rol, mă autovalidam. Sunt reguli noi, formatul un pic diferit, e mai mult suspans, îmi lipsește că nu mai vorbește Ruli, poate se va reveni la asta.

Mă bucur când mă așez pe scaun, îmi place ce văd, ce aud, este o provocare cu multe travestiuri, sunt piese grele, unele greu de interpretat, unele mai puțin grele. Pot să spun că „Te cunosc de undeva” este o școală pentru concurenți, pentru tinerii care vor să se lanseze și vor să lanseze ceva nou, și o revalidare a celor cu o carieră deja consacrată”, a declarat celebra profesoară de canto.

„Am fost într-un pelerinaj la Arsenie Boca

Chiar dacă are multe proiecte, Ozana își face timp și pentru suflet și, pentru că știe că relaxarea e foarte importantă, a ales să meargă într-un pelerinaj la Arsenie Boca. “Da, am avut, dar îmi iau eu, n-ai înțeles asta? Sunt omul care își face bagajul, închid telefonul și am plecat. Nu stau la discuții. Cine mă caută nu mă găsește. Pentru că este nevoie de relaxare, să nu mă știe nimeni. Am fost într-un pelerinaj la părintele Arsenie Boca”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre