Simona Ionescu / Redactor Șef

După anunțul muzeului Antipa ca orice persoană cu nume de animal va intra gratuit, românii au creat cel mai amuzant fir de glume. Râzi cu lacrimi!

După anunțul muzeului Antipa ca orice persoană cu nume de animal va intra gratuit, românii au creat cel mai amuzant fir de glume. Râzi cu lacrimi!
Cu câteva zile în urmă persoanele care poartă nume de animale au avut intrarea gratuită la Muzeul Antipa.

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa le-a fost o surpriză tuturor celor poartă nume de animale: au intrat gratuit. De aici și până la apariția glumelor, n-a fost decât un pas.

De la Antipa adunate. „Înainte de căsătorie a fost Găină, iar după căsătorie a devenit Cioară…”

Vizitatorii care au nume de animale sau orice fel de vietate din lumea necuvântătoarelor s-au bucurat, gratis, pe 4 octombrie 2022 de un tur al Muzeului Antipa, fără să scoată nici un leu din buzunar. Toată lumea s-a bucurat de o călătorie imaginară în jurul lumii, însoțiți, bineînțeles, de animalele preferate de la unul dintre cele mai iubite locuri din România.

„Eu voi veni să îmi adun mioarele”

Așa cum era de așteptat, au apărut și tot felul de comentarii pe conturile de socializare, care de care mai savuroase. „Era și cazul să am ceva de câștigat de pe urma numelui, că de miștouri am podul plin”, a scris un internaut.

 

La rândul său, un alt cititor din online a spus hotărât; „Eu voi veni să îmi adun mioarele”. Un alt internaut a întrebat, amuzat, dacă există o oră specială când pot veni animalele sălbatice „nu de alta, dar să nu ne sfâșiem acolo, între noi”.

Poate cea mai haioasă observație a fost a unei doamne, care a povestit cazul unei colege, stârnind hohote de râs printre toți internauții.  „O fostă colegă e-a soțului înainte de a se mărita a fost Găină și după căsătorie a devenit Cioară”, a comentat aceasta.

Muzeul a fost redeschis după doi ani de renovări

Muzeul Antipa a fost închis în februarie 2009, când a fost demarat un proiect de modernizare și redeschis doi mai târziu. Muzeul și-a așteptat clienții îmbrăcat în haine noi, cu cinci săli în care se vor proiecta documentare, 66 de infotouch-uri, proiecţii 3D, plasme şi sisteme interactive de prezentare a exponatelor.

Cu totul inedit este și conceptul de prezentare, care acum se face pe bioregiuni. De asemenea, muzeul a primit o colecție inedită de trofee, care au fost donate instituției de afaceristul și colecţionarul Gheorghe Iaciu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre