Simona Ionescu / Redactor Șef

De mașina lui Dorian Popa s-a ales praful. Fosta iubită se zice că ar fi de vină

De mașina lui Dorian Popa s-a ales praful. Fosta iubită se zice că ar fi de vină
Dorian Popa trece prin momente dificile. S-a despărțit de frumoasa Babs, a fost prins drogat, iar acum fosta iubită i-a dat o altă lecție.

Claudia, fosta iubită a lui Dorian Popa, cunoscută ca și Babs, vrea să uite de tot trecutul și se focusează pe viitor. Care… sună bine.

Potrivit unor zvonuri care au ajuns la redacția Cancan, Babs a început o viață nouă și a făcut și un pas important. Ar fi scos la vânzare superba mașină primită  de la Dorian Popa, un Mercedes E-Coupe 220, care valora atunci când a achiziționat-o nu mai puțin de 100.000 de euro. Suma pe care Babs ar fi cerut-o pentru vânzarea automobilului s-ar ridica la 40.000 de euro. O sumă frumușică, care ar putea să o ajute să pună pe picioare așa cum trebuie atelierul de croitorie.

Nici Dorian Popa nu stă degeaba. Cu ceva timp în urmă, pe contul de socializare artistul le-a spus fanilor că vrea să facă schimbări în casă. E vorba de demontarea scării exterioare laterale de la casa din Domnești, pentru că vrea ca în locul unde a fost atelierul iubitei, adică la mansardă, să facă un birou.

Claudia Iosif, fosta iubită a lui Dorian Popa

Dorian nu a vrut niciodată nici căsătorie, nici copil

În cei 11 ani cât au fost împreună, toată lumea se aștepta ca Dorian Popa și Claudia Iosif să ajungă în fața altarului. Dar de nenumărate ori, cântărețul a menționat că nu e momentul nici de căsătorie, nici de un moștenitor. Și asta pentru că acesta este axat doar pe făcut bani și pe carieră. La un moment dat, Dorian mărturisea că și-a cerut iubita în căsătorie, dar ea „a avut grijă” să piardă inelul de logodnă.

Se pare că a fost un semn de atunci că relația celor doi se va duce pe apa sâmbetei. „Nu, nu nuntă, nu copil. Muncă, muncă multă, cartiere, milioane, hâtz, Johnule, vine criza, hai să ne pregătim, lăsați nunțile, lăsați vacanțele etc.”, spunea influencerul cu ceva timp în urmă.

Cu câteva zile în urmă, Babs a anunțat pe contul de socializare că s-a despărțit de bărbatul alături de care a trăit nu mai puțin de 11 ani și și-a încropit o afacere. Despărțirea s-a petrecut pe fondul acuzațiilor că Dorian Popa s-a drogat cu canabis și s-a urcat la volan, fiind prins de polițiștii de la Rutieră.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre