Simona Ionescu / Redactor Șef

Dealerul lui Vlad Pascu nu vrea să colaboreze cu anchetatorii. Colegii de celulă i-au făcut „botezul”

Dealerul lui Vlad Pascu nu vrea să colaboreze cu anchetatorii. Colegii de celulă i-au făcut „botezul”
Tudor Duma, dealerul lui Vlad Pascu nu trece prin momente bune. De când se află în spatele gratiilor, acesta a primit botezul de la colegi, dar a decis: nu vrea să dea nici o informație anchetatorilor.

Dealerul lui Vlad Pascu, Tudor Duma e stăpân pe sine. Avocata tânărului a mărturisit că nu vrea să le declare nimic anchetatorilor. A fost „botezat” de colegii din pușcărie, dar acum lucrurile s-au rezolvat.

Oamenii legii au strâns multe informații după ce au verificat laptopul și telefonul lui Tudor Duma, cunoscut ca și Maru. Polițiștii vor să știe însă de unde a luat dealerul drogurilor pe care le dădea copiilor ai căror părinți aveau portofelul doldora de bani. Pe de altă parte, anchetatorii vor să afle și dacă există vreo legătură între Maru și alți dealeri care au fost descoperiți după nenumăratele operațiuni în țară.

Agresat de un fost deținut

Pe de altă parte, apărătoarea lui Maru a recunoscut că în prima zi în care a ajuns în spatele gratiilor, acesta a primit „botezul” în pușcărie, fiind agresat de un coleg. Din fericire pentru el, situația s-a rezolvat.  „Da, a fost (agresat – n.r.) în prima zi de către o persoană care a fost mutată, dar lucrurile s-au așezat și acum lucrurile s-au rezolvat”, a spus avocata lui Tudor Duma.

Ce se întâmplă acum cu dealerul lui Vlad Pascu pe nume Tudor Duma, zis Maru

În acest moment nu mai are simptome de sevraj

Consumator înrăit de droguri, Maru e norocos, pentru că, deși a avut probleme din cauza sevrajului, se pare că a scăpat de simptomele deloc plăcute.

„În acest moment el nu mai are simptome de sevraj. Într-adevăr, ia anumite pastile pentru a-i facilita somnul, dar nu mai are simptomatologie specifică stării de sevraj”, a recunoscut apărătoarea.

Un singur lucru nu vrea să facă dealerul. Oricât încearcă oamenii legii să-l determine să spună adevărul și să declarații în dosarul în care apare numele lui Vlad Pascu, ucigașul care a omorât cu sânge rece doi tineri în stațiunea 2 Mai, acesta nu vrea.

„La acest moment nu mi-a comunicat că ar dori să colaboreze cu procurorii. El nu a dat momentan nicio declarație și nu vrea să dea nicio declarație până la sfârșitul urmăririi penale”, a mai spus avocata dealerului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre