Simona Ionescu / Redactor Șef

Deces subit în familia Kardashinan. Kris Jenner este devastată

Deces subit în familia Kardashinan. Kris Jenner este devastată
Familia Kardashian este una dintre cele mai cunoscute din showbiz, la nivel mondial. De ani buni, milioane de telespectatori sunt curioși să afle viața frumoaselor fete Kardashian și ale partenerilor lor, iar mama lor, Kris Jenner, este de asemenea, parte din show. Vedeta de televiziune trece, zilele acestea prin momente dramatice.

Un deces subit a survenit în familia Kardashian, iar cea care a dat vestea este Kris Jenner.

„Cu inima îndurerată și cu cea mai profundă tristețe împărtășesc faptul că sora mea Karen a murit ieri pe neașteptate. Mă doare inima pentru mama mea MJ (n.r. Mary Jo) și nepoata mea Natalie și mă rog ca Dumnezeu să ne călăuzească pe toți în această perioadă dificilă. Karen era frumoasă pe dinăuntru și pe dinafară. Era cea mai dulce, cea mai bună, cea mai sensibilă și atât de amuzantă.

Karen, sora lui Kris Jenner, a murit subit la vârsta de 65 de ani (Sursa: Facebook)

Întotdeauna a fost recunoscătoare pentru viața ei și și-a prețuit familia și prietenii și mai ales pe frumoasa ei fiică. Ocupă un loc important în inima mea și prețuiesc fiecare amintire pe care o avem împreună. Moartea lui Karen este o reamintire a faptului că viața este atât de scurtă și prețioasă și că ziua de mâine nu este niciodată promisă. Trebuie să le spunem celor pe care îi prețuim cât de mult îi iubim. Te iubesc, frumoasa mea soră”, a scris Kris Jenner într-o postare pe rețelele sociale.

Decesul în familia Kardashinan, anunțat la 911

Până în acest moment, cauza decesului mătușii lui Kim Kardashian nu este cunoscută. Departamentul șerifului din San Diego a confirmat pentru TMZ că luni, la ora 13:30 s-a primit un apel la numărul unic de urgență, care solicita ajutor medical. Din păcate femeia nu a putut fi salvată. Pentru moment, moartea lui Karen, care avea 65 de ani, este considerată ca fiind datorată unor cauze naturale.

Între Kris Jenner și sora sa, Karen, era o diferență de trei ani (Sursa: Facebook)

Karen a fost singura soră a lui Kris Jenner, venind pe lume la trei ani distanță de aceasta. Karen și Kris au crescut împreună în San Diego, rămânând cu mama lor, Mary Jo, după divorțul ei de tatăl fetelor. Surse apropiate familiei au declarat pentru TMZ că Kris Jenner este devastată din cauza morții surorii ei – și este, de asemenea, îngrijorată pentru mama lor și pentru nepoata sa, fiica lui Karen. Aceasta este prima pierdere a unui copil de către Mary Jo, iar durerea este copleșitoare.

Sora lui Kris Jenner a trăit în umbra surorii sale

În ciuda vieții foarte publice a familiei Kardashian, Karen nu a jucat un rol major în faima lor de reality TV. Pe de altă parte, e lucru cunoscut, surorile au avut o relație complicată de-a lungul anilor. Karen și-a făcut publice problemele în 2014, susținând într-un interviu că sora sa, Kris, s-a schimbat de când a crescut vertiginos la statutul de vedetă. De asemenea, ea a criticat divorțul surorii sale de primul ei soț (n.r. – fostul campion olimpic ce a trecut, ulterior, printr-o operație de schimbare de sex).

Surorile Kris Jenner și Karen au pozat alături de mama lor, Mary Jo (Sursa: Facebook)

Apoi, în 2016, Karen a ajuns pe prima pagină a ziarelor pentru că a suferit un face lift de cinci ore ajungând să arate exact ca sora ei. Un armistițiu de familie părea să fie confirmat în 2019 – când Karen și Kris au pozat alături de mama lor, Mary Jo, și de fiicele lor, Natalie Zettel și Kylie Jenner, de Crăciun.

Cu toate acestea, Karen nu a fost văzută cu familia în ultimii ani, păstrându-și viața departe de lumina reflectoarelor. Se știe despre ea că a lucrat ca asistentă medicală cu jumătate de normă și că a scris cărți.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre