Simona Ionescu / Redactor Șef

Decizie șocantă a lui Meghan și Harry. Îl vor lovi în suflet pe regele Charles

Decizie șocantă a lui Meghan și Harry. Îl vor lovi în suflet pe regele Charles
Dintotdeauna, Meghan Markle a adorat-o pe Diana, iar prințul Harry nu-și poate reveni nici acum din șocul dispariției mamei sale.

Sursele spun că cei doi se gândesc cât mai serios să dea lovitura fatală familiei regale și să-și schimbe și numele, urmând să-l ia pe cel al Dianei: Spencer.

Harry și Meghan se vor „chinui să se rebranduiască”, spune un expert

Prințul Harry și Meghan Markle ar fi discutat despre „renunțarea la numele de familie Windsor” în cadrul unui rebranding major. În urma acestei mutări, ducele și ducesa de Sussex ar putea adopta titlul de Spencer, în semn de recunoaștere a regretatei mame a prințului Harry, prințesa Diana.

Harry și Meghan, lovitură pentru familia regală

Un expert a declarat că este de părere că schimbarea este o „încercare de a se alinia cu Diana”. Iar dacă acest lucru se va întâmpla, va fi cea mai grea lovitură dată regelui Charles și familiei regale britanice.

„Ea ar fi noua Meghan Spencer, noua Diana”

„Asta a fost întotdeauna pasiunea ei, asta a fost și pasiunea lui Harry, iar Meghan a mers până într-acolo încât a sugerat că ar trebui să renunțe la numele Windsor și să ia numele de familie Spencer. Astfel, ea ar fi Meghan Spencer – noua Diana. Au discutat nu doar între ei, ci și cu alții.

Nu este ceva ce le-a ieșit din minte. Ei au încercat în mod activ să se refacă ca Harry și Meghan Spencer. Și el ar lua numele mamei sale. Este vorba de despărțire. De asemenea, ar renunța la titlul de Sussex, pentru că, în schimb, ar avea noua întruchipare a Dianei”, a mai spus acesta.

Meghan a adorat-o pe prințesa Diana

Au încheiat colaborarea cu Spotify

După ce în 2020 au ieșit din familia regală, Harry și Meghan au semnat contracte cu diverse mărci, inclusiv Netflix și Penguin Random House. A fost nevoie de aproape doi ani pentru ca cuplul să lanseze conținut cu Spotify, seria de podcasturi „Archetypes” a lui Meghan fiind lansată în august anul trecut.

Din nefericire pentru ei, au încheiat legătura cu Spotify, iar acest lucru, spun sursele, le-a cam golit conturile. În plus, Dior susține că nu va semna nici un contract cu Meghan, așa cum s-a speculat în ultima perioadă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre