Simona Ionescu / Redactor Șef

Declarație incendiară a unuia dintre avocații Simonei Halep. Cineva a vrut să se răzbune pe sportivă

Declarație incendiară a unuia dintre avocații Simonei Halep. Cineva a vrut să se răzbune pe sportivă
De când a fost suspendată provizoriu după ce a fost testată pozitiv la testul antidoping, Simona Halep face tot ce poate ca să descopere adevărul.

Niciodată n-a făcut nimic greșit și, totuși, Simona Halep suferă enorm pentru că nu mai poate juca tenis.

Declarație incendiară a unuia dintre avocații Simonei Halep. Cineva a vrut să se răzbune pe sportivă

A fost întotdeauna extrem de atentă la ce mănâncă și ce bea, dar a fost găsită pozitiv la testul antidoping efectuat la US Open și riscă o suspendare de până la patru ani. Să fie vorba de un sabotaj? Să fi încercat cineva să-i fi făcut rău Simonei Halep? Există și această ipoteză, dar cine să vrea să-i facă rău sportivei?

Unul dintre avocații vedetei, Paul Ciucur, unul dintre avocați, nu exclude să fi fost vorba de o răzbunare. „Marșarea pe un sabotaj intenționat, dar asta presupune, desigur, o persoană care să fie dispusă, disponibilă și care să fi procedat, fără știrea ei, la această contaminare intenționată.”, a declarat avocatul Paul Ciucur, pentru TVR.

Contaminarea prin mâncare

La rândul său, celălalt avocat al tribunalului Sport Resolutions, Dan Mihai susține că e posibil ca mâncarea sportivei să fi fost contaminată. Acesta o dă ca exemplu pe Sara Errani, care a fost suspendată pe o perioadă de zece luni. Aceasta a mâncat paste, care au fost preparate în vase utilizate de o bunica ei, care avea cancer.

„Este cazul Errani, care este un caz mai recent. Contaminarea s-a întâmplat ca urmare a interacțiunii unor medicamente folosite de bunica ei cu mâncarea pe care sportiva a ingerat-o.”, a spus Dan Mihai.

Toni Iuruc își apără fosta soție

Chiar dacă nu mai sunt împreună, fostul soț al Simonei, Toni Iuruc susține că ea e o luptătoare și nu se va lăsa, alături de avocați, până când nu vor descoperi ce s-a întâmplat. ”Oamenii au o strategie de apărare de top, nu vreau să zic ceva care ar putea să înrăutățească situația. Un gând bun, normal, ca orice om, ca orice român, dar doar atât. Are o echipă de avocați.

De la un anumit nivel încolo, ea este singura care poate să răspundă. Nu ne jucăm, sunt chestii serioase. Noi, ce-am avut de zis, am zis. De la început am susținut-o cu toată dragostea, dar de acum încolo treaba e mult mai serioasă. Trebuie ca doar ea și cu echipa de avocați, conform strategiilor, să comunice. Restul, de pe lângă, ar trebui să-i lăsăm pe ei în pace, să-și facă treaba”, a declarat Iuruc, conform ProTV.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre