Simona Ionescu / Redactor Șef

Declarație incredibilă după înmormântarea Mioarei Roman, făcută de Regina întunericului, cea care a îmbălsămat-o

Declarație incredibilă după înmormântarea Mioarei Roman, făcută de Regina întunericului, cea care a îmbălsămat-o
Gabriela Lucuțar, prietena Oanei Roman și cea care s-a ocupat de înmormântarea Mioarei Roman, inclusiv de îmbălsămare, a vorbit despre un lucru cu totul incredibil. Desigur are legătură cu Mioara Roman. E pur și simplu tulburătoare mărturia patroanei firmei de pompe funebre.

Regina întunericului, Gabriela Lucuțar, a vorbit în exclusivitate pentru România TV despre detaliile neștiute din culisele înmormântării Mioarei Roman. Mai mult, aceasta a povestit și despre conexiunea paranormală pe care a avut-o cu fosta soție a lui Petre Roman.

Regina întunericului, Gabriela Lucuțar a făcut dezvăluiri șocante despre comunicarea pe care a avut-o cu Mioara Roman, după ce aceasta a trecut la cele veșnice.

Invitată în emisiunea „Punctul culminant” prezentată de Victor Ciutacu, Gabriela Lucuțar a povestit lucruri neștiute despre înmormântarea Mioarei Roman. Dar și despre cum a intrat într-o conexiune cu fosta profesoară în timp ce îi pregătea trupul pentru îmbălsămare și pomana. Și nu este prima dată când i se întâmplă, pentru că Gabriela susține că simte același lucru cu orice persoană decedată de care se ocupă.

„De fiecare dată când am un deces, ei mă inspiră. Ei îmi dau toate ideile”

Regina întunericului spune că nu vorbește cu spiritele, dar acestea „doar îmi transmit. Senzorial”. Când pregătește persoana pentru conservarea trupului și pentru a fi așezată în sicriu, Gabriela Lucuțar spune că „pe masa de îmbălsămare este trupul, dar sufletul este alături. Iar eu vorbesc cu el, îi spun despre ce urmează să fac”.

Au apărut și altfel de situații în unele cazuri. De exemplu, cum s-a întâmplat când pregătea coliva Mioarei Roman. „Oana mi-a spus că „mama mea a avut un suflet de aur” și așa mi-a venit ideea pentru coliva cu foiță de aur. Totuși uitasem acest detaliu pe care îl vorbisem în urmă cu două luni. Dar doamna Mioara mi-a adus aminte. Pentru că de fiecare dată când am un deces, ei mă inspiră. Ei îmi dau toate ideile”, susține Regina întunericului.

Gabriela Lucuțar, despre conexiunea paranormală cu Mioara Roman. Sursă foto: instagram

„Eu trebuie să îi explic sufletului ce urmează să se întâmple ca să nu se sperie”

Gabriela Lucuțar a povestit și ce se întâmplă atunci când se apucă să îmbălsămeze un decedat și „corpul este pe masă”, iar „sufletul lângă el”. „Eu trebuie să îi explic sufletului ce urmează să se întâmple ca să nu se sperie. Și ei se sperie. Înainte, când nu vorbeam cu ei, trosneau, pocneau lucruri”, a explicat prietena Oanei Roman.

O altă experiență pe care a avut-o cu Mioara Roman, transmisă senzorial, este legată de dulceața de trandafiri. Regina întunericului a spus că „e un om sănătos, dar câteodată simte anumite lucruri, îi vine o idee, are o senzație”, așa s-a întâmplat și cu dulceața de trandafiri. Mesajul i-a venit prin conexiune. Abia apoi i s-a spus că dulceața de trandafiri era preferata persoanei decedate.

„De fiecare dată când am un deces, ei mă inspiră. Ei îmi dau toate ideilie. De cele mai multe ori familia mă întreabă: „Dar de unde știați că mamei mele îi plăcea să mănânce dulceață de trandafiri”. La momentul în care îi pregătesc…ăsta cu dulceața de trandafiri e un exemplu foarte bun, pentru că pur și simplu mi-a venit în minte, deși mie nu îmi place dulceața de trandafiri. Să vă explic. V-am dat un simplu exemplu. Eu nu cred că sunt experiențe paranormale, pur și simplu se întâmplă niște lucruri. Eu nu vorbesc cu spritele, ele doar îmi transmit. Îmi transmit senzorial, da”, i-a răspuns Gabriela Lucuțar jurnalistului Dan Andronic care a fost curios să afle cum i-a transmis o persoană decedată că i-a plăcut acel tip de dulceață.

De ce n-a venit Petre Roman la înmormântare

În  ceea ce privește absența lui Petre Roman de la înmormântarea fostei soții, Gabriela Lucuțar spune că fostul premier a avut un motiv. Ar fi vrut să ajungă cu mașina mortuară dar, dat fiind traficul îngreunat, a întârziat. Și a venit cu „un buchețel de flori albe”, deși nimeni nu i-a spus că aceasta a fost tema aleasă de Oana pentru a-și cinsti mama.

„Probabil că știa că doamna Roman prefera florile albe sau a citit ce am anunțat. A ajuns, s-a îmbrățișat cu Oana. A rămas puțin înmărmurit când a văzut sicriul”, a mărturisit Gabriela. Dar când Oana l-a întrebat dacă vrea să o vadă pe mama, a răspuns: „Nu astăzi. Nu știu ce să fac, m-aș uita, dar totuși aș vrea să rămână în memoria mea așa cum o știu eu.” Din exprimarea sa, Gabriela Lucuțar spune că va veni și a doua zi, când va avea loc și înmormântarea. Doar că Petre Roman nu a mai venit, nu și-a condus fosta soție pe ultimul său drum.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre