Simona Ionescu / Redactor Șef

Deja e penibilă situația! Bodi anunță împăcarea cu Ema Uta: „Este sufletul meu pereche”

Deja e penibilă situația! Bodi anunță împăcarea cu Ema Uta: „Este sufletul meu pereche”
Situația dintre Bodi și Ema Uta devine din ce în ce mai ridicolă! După ce i-a aruncat un potop de insulte fostei logodnice, afaceristul a apărut dezbrăcat, în pat, cu alta, cu care a defilat prin Mykonos. Într-un final, Alex Bodi a realizat, din nou, că make-up artistul Ema Uta este sufletul lui pereche.

Iubirea e greu de găsit, iar drumul spre descoperirea persoanei ideale este uneori un slalom printre dezastre și penibil. Alex Bodi, care pare expert în acest tip de traseu, și-a dat seama în sfârșit cine este marea lui iubire. Într-o răsturnare de situație mai dramatică decât un episod dintr-o telenovelă, Bodi a anunțat împăcarea cu Ema Uta.

Decizia nu a fost confirmată de make-up artist, dar pentru Alex Bodi acestea sunt, probabil, doar detalii.

În ultima perioadă, afaceristul și make-up artistul s-au luptat cu toate armele din dotare. Desigur, la figurat, căci orice altceva ar fi atras atenția poliției și s-ar fi încadrat la faptă penală. Armele lor au fost tastatura, precum și gesturile teatrale.

De la blondă la brunetă și înapoi la marea iubire

După ce s-a certat cu Ema Uta peste tot pe unde a putut, evident public, Bodi și-a „vindecat rănile” în brațele focoasei Caterina. Mare iubitor de frumos, s-a și pozat imediat în așternuturi cu tânăra cu trup de model, probabil, insinuând momentul de după amor. Acest mic moment, temporal incert și pur speculativ pentru necunoscători, a fost observat de Ema Uta, care i-a răspuns plecând la distracție în Mykonos.

Alex Bodi și Caterina Ciorbă
Foto: Cancan

Bodi s-a dus și el tot pe insula grecească, cu Caterina. Iubirea cea mare, confirmată chiar și cu o cerere în căsătorie cu ajutorul etichetei de la trabuc, s-a consumat rapid. Flacăra a fost intensă, dar scurtă. După toate acestea, în Bodi a încolțit sămânța împăcării.

Dragoste cu peripeții și cu amenințări de proces

Supărat pe Uta, Bodi a făcut chiar și un live în care a spus tot felul de lucruri despre ea, inclusiv că l-ar fi înșelat: „Să te arunci în brațele altuia și să te ‘călărești’ – după 3 ani de relație și cu statut de viitoare soție… crede-mă că e o diferență mare”, spunea Bodi, foarte convins, pe Instagram. A adăugat și alte picanterii, care includeau consumul de droguri și adulterul.

Alex Bodi a cerut-o pe Caterina cu inelul de la trabuc
Foto: Instagram

Ema Uta a fost foarte afectată de acest linșaj și l-a amenințat public că îl va târî prin Tribunal dacă nu tace. De aici, povestea a luat o întorsătură total neașteptată și comică. Bodi s-a sucit la 180 de grade și, nici 24 de ore mai târziu, a apărut spășit și schimbat, ba chiar și-a cerut scuze pentru ceea ce a spus.

A intrat peste ea în hotel

După ce, posibil, a avut o revelație fulgerătoare sau i s-a deschis brusc chakra inimii, Bodi s-a dus peste Ema Uta în hotelul unde aceasta era cazată. Nu avem detalii despre cum și-a manifestat revelația de iubire, dar putem presupune că a implicat multe gesturi dramatice, poate chiar lacrimi amare. 

Cert este că Bodi a mers apoi, spășit, la podcast-ul lui Bursucu, unde a dat marea veste: Ema Uta este sufletul lui pereche, acea ființă angelică ce îl scoate din „întuneric”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bursucu’ (@mister_bursucu)

La întrebarea „pe o scară de la 1 la 10, cât de decis ești să te împaci”, Bodi a răspuns convins cu „100!”.

Ema Uta, îngerul care îi dă strălucire lui Bodi în întuneric

„M-am dus eu direct la ea la hotel. A fost o chestie pentru că eu sunt o persoană foarte impulsivă. Se mai sperie (n.r. Ema Uta) pentru că eu când sunt nervos, dacă mă alterez sau așa… îți dai seama că, involuntar… Nu merită ea așa ceva. Fata asta nici măcar nu mi-a zis o vorbă de rău. Eu cred că e sufletul meu pereche, pentru că asta e iubirea. Niciodată (n.r. nu i-a greșit Ema Uta).

Ea mi-a arătat că eu pot să strălucesc în întunericul ăsta al meu”, s-a destăinuit Alex Bodi.

Din partea Emei Uta însă, a venit o mare tăcere, căci, cel puțin până la acest moment, make-up artistul nu a reacționat la declarațiile de amor ale lui Bodi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre