Simona Ionescu / Redactor Șef

Alex Bodi spune de ce s-a întâlnit cu Bianca Drăgușanu. Afaceristul o vrea înapoi pe Ema Uta

Alex Bodi spune de ce s-a întâlnit cu Bianca Drăgușanu. Afaceristul o vrea înapoi pe Ema Uta
După ce a aruncat cu noroi în cea pe care a cerut-o în căsătorie și a considerat-o jumătatea lui, Alex Bodi își pune cenușă în cap. Afaceristul regretă toate vorbele aruncate, menționând că „m-am lăsat influențat de anumite persoane”.

Alex Bodi a realizat că a greșit atunci când a vorbit ce nu trebuie despre fosta iubită, Ema Uta. Bărbatul a trimis cu câteva ore în urmă un mesaj pe contul de socializare în care spune că regretă.

Alex Bodi a depășit limita cu Ema Uta. Nu doar că a aruncat zvonuri în stânga și în dreapta că renumitul make-up artista s-ar droga, dar a declarat și faptul că aceasta ar fi avut o aventură cu un lăutar, cu nevastă și copii. Și asta după o beție…

Acum însă, Bodi s-a întors la 720 de grade și și-a pus cenușă în cap. Într-un mesaj transmis pe contul de socializare, fostul partener al Biancăi Drăgușanu îi cere scuze Emei Uta și spune că el nu se război niciodată cu o femeie, mai ales cu cea pe care a cerut-o de soție.

„M-am lăsat influențat de valuri și curenți care nu mă reprezintă”

„Nu sunt omul care să facă rău. M-am lăsat influențat de anumite persoane care mi-au arătat înregistrări, poze, postări care ar putea să o incrimineze, dar analizând bine, Ema nu s-a drogat niciodată.

Oamenii m-au instigat, că e ușor să faci rău, dar nu e ușor să faci bine. Nici eu, nici oricine, nu are dreptul să judece trecutul cuiva. Sunt bărbat, m-am lăsat influențat de valuri și curenți care nu mă reprezintă… îmi cer scuze că nu e stilul meu.

Eu dacă aș purta un război, aș purta un bărbat, nicicum cu femei. Nicicum cu femeia care urma să-mi fie soție. Indiferent ce s-a întâmplat între noi sau ce se va întâmpla, nu merită nimeni să  recurgă la metode prin care să denigrezi pe cineva.

„Mă simt dator cu scuzele astea, pentru că mi-am dat seama că-i poate afecta cariera”

Am stat și m-am gândit bine. Nu am cum să vorbesc urât de fata asta, pentru că aș vorbi despre mine. Am trăit cu ea în pat, am mâncat la aceeași masă, ne-am cunoscut familiile… Am fost și eu răni de anumite mesaje, săgeți care mi-au fost trimise.

Poate fi o răzbunare din partea ei, o tachinare, dar niciodată nu e târziu. Mă simt dator cu scuzele astea, pentru că mi-am dat seama că-i poate afecta cariera. Din cauza unor minciuni pe care le-am scos pe gură”, a declarat Bodi.

„După două zile am plecat cu altcineva”

De asemenea, Bodi recunoaște că a mai făcut aceeași greșeală cu Bianca Drăgușanu și a ajuns acum, după cinci ani, să stea cu ea la masă și să vorbească liniștiți, despre iubirile lor.

„Acum, nici eu nu sunt prințul de pe lună să mă aștepte cineva, să fie cineva cuminte. Când după două zile am plecat cu altcineva. Între noi a fost frumos și natural, de aceea nu voi mai turna nici un fel de benzină. Sunt o fire mai impulsivă… nu e vorba de judecată, de nici o frică… e vorba că nu trebuie să fac asta, pentru că am caracter.

Am avut în trecut o ieșire de genul ăsta și uite că după cinci ani am stat cu femeia respectivă (n.n. Bianca Drăgușanu) la masă și ne-am dat mâna și am vorbit despre iubirile noastre. Uite, sunt lucruri care se pot face. Pe Ema am iubit-o din suflet și indiferent ce drum vom lua în viață, sentimentele sunt.

E păcat să dărâm, pentru că m-am chinuit mult să o recuperez, am făcut sacrificii și eu și ea. Nu dau satisfacție gurilor rele. Dacă va fi să fim împreună, peste o lună, zece, vom fi”, a fost mesajul lui Alex Bodi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre