Simona Ionescu / Redactor Șef

Ema Uta își dezvăluie viața, sacrificiile meseriei și colaborarea cu „regina sprâncenelor”

Ema Uta își dezvăluie viața, sacrificiile meseriei și colaborarea cu „regina sprâncenelor”
Chiar dacă n-a avut noroc în viața amoroasă, Ema Uta, fosta logodnică a lui Alex Bodi a povestit cum îi este viața de când s-a despărțit de afacerist. Dar și care a fost cea mai dură lecție primită de la viață.

E frumoasă, este make-up artist, are tot ce-și dorește, dar la capitolul bărbați n-a fost niciodată roz în viața Emei Uta. În podcast-ul Ilincăi Vandici, aceasta a vorbit despre viață, lecții dure primite și colaborarea cu regina sprâncenelor, Anastasia Soare. 

Ema Uta: „Dezamăgirea m-a învățat să mă rog”

A avut probleme în viață, a fost dezamăgită, dar spune că, dincolo de asta, s-a întâmplat și un lucru bun în viață.

„Dezamăgirea m-a învățat să mă rog. Să mă îndrept către Dumnezeu, să mă rog să fiu mai puternică. Înainte nu știam să mă rog la Dumnezeu așa cum trebuie. (…)

Primeam mesaje de compătimire, eram întrebată dacă sunt OK. Săraca… Hai, măi, suntem în 2024. Hai puțin să ne revenim, că nu mai plânge nimeni în pernă. Nu mai e ca pe vremuri”.

„Sunt în gardă tot timpul”

Fosta iubită a lui Alex Bodi a vorbit despre experiențele trăite, care n-au fost mereu roze.

„Eu tot timpul am trăit așa, nu pot să mă bucur prea mult, pentru că poate va veni acel moment în care să mai am încă o dezamăgire. Eu mă deschid cu totul, dar în același timp sunt în gardă tot timpul. Așa am crescut. Sunt atentă la fiecare gest, ce a însemnat privirea, de ce s-a ridicat un colțișor de gură.

M-am respectat foarte mult pe mine, pentru că vreau să reprezint un exemplu pentru fetele cu care lucrez. Până la urmă, Ema Uta egal make-up”, s-a destăinuit blonda.

„Anastasia Soare e o forță”

Ema Uta, dezvăluiri incendiare în podcast-ul Ilincăi Vandici

Ema spune că a primit multe scrisori în care fete îi spuneau „nu-mi vine să cred că lucrezi cu Anastasia Soare”. Cum arată colaborarea cu „regina sprâncenelor” din America?

„E divin. Anastasia e o forță. Eu sunt foarte feministă. Când apare Anastasia… prin miros, ținută, prin ceea ce spune, prin prezență… este o forță. E senzație, pur și simplu mi se face pielea de găină.

O admir foarte mult și pe ea și pe fiica ei, Norvina. Ea este mecanismul afacerii Anastasiei. Se trezeșe la 5, 6 dimineața, face sală, se duce la birou, are o grămadă de reclamă, face sală din nou, alimentația ei, cum vorbește, cum se desfășoară, totul e control. E impresionant, mă inspiră foarte mult”, a povestit Ema Uta.

Sacrificiile meseriei de machioză

Fosta iubită a lui Alex Bodi și-a amintit de începuturi, când căra „o valiză de 11 kilograme prin metrou. Pentru că pe vremea aia când machiam, clientele nu se deplasau. Trebuia să mergi tu la ele”. Nu avea mașină, nu avea șofer și programul îl făcea de seară.

„Trebuia pentru clienta de la ora 1 să ies la gaura asta de metrou, la clienta de la ora asta trebuie să fac legătura cu alt metrou… aveam programul făcut pentru următoarea zi. Eu am început în Vâlcea, am venit la facultate în București și le-am îmbinat. Și ajungeam acasă împlinită.

Poate că uneori, acum, sunt privită cu superficialitate… pentru că oamenii nu au habar. În plus, lucrul cu femeile e cel mai greu. Trebuie să te stăpânești”, a recunoscut Ema Uta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre