Simona Ionescu / Redactor Șef

Delia, dans din buric în vârful muntelui. Priviți cum și-a unduit trupul

Delia, dans din buric în vârful muntelui. Priviți cum și-a unduit trupul
Când vine vorba de distracție, Delia nu se dă în lături și face show în orice loc s-ar afla. De data asta, muntele a inspirat-o.

Delia se bucură de viață ca un copil și nu-i pasă de nimic atunci când vrea să se simtă bine.

Delia, dans din buric în vârful muntelui. Priviți cum și-a unduit trupul

Împătimită a călătoriilor pe munte, Delia și soțul său, Răzvan Munteanu ajung în cele mai frumoase destinații pe care le explorează. De data asta, jurata de la iUmor a ajuns pe munții Dolomiti din Italia și, pusă pe distracție așa cum o știm, nu i-a păsat că ar putea să o vadă cineva și a început să-și unduie trupul pe ritmuri balcanice. Vedeta a înregistrat momentul deosebit și l-a postat pe contul de socializare, spre bucuria fanilor săi, care au apreciat cât de bine se mișcă.

„Fac asta pentru că îmi întrețin familia, pentru că eu sunt milionarul în casă”

Cu ceva timp în urmă, pentru că s-a săturat de toate glumele nesărate, Delia a lămurit și probleme banilor. Ea a explicat printr-un mesaj pe contul de instagram că nu are un bărbat milionar, cântăreața fiind cea care pune pâinea pe masă.

„Îmi amintesc de glumele alea făcute la iUmor că soțul Deliei este milionar. Voi credeți că dacă era milionar, eu mai stăteam să îmi pierd nopțile la concerte? Să stau ore în șir în mașini? Dacă e milionar, de ce fac asta de ani buni? De ce? Fac asta pentru că îmi întrețin familia, pentru că eu sunt milionarul în casă. Eu întrețin, eu pun pâinea pe masă. Eu.”, a spus Delia Matache pe contul său de Instagram.

Se pregătește să devină mamă

Cu ceva timp în urmă, Delia a anunțat că a făcut și testul inelului. Ea se pregătește să devină mamă și a vrut să știe ce ar fi posibil să aducă pe lume, un băiețel sau o fetiță. Potrivit unei tradiții vechi, trebuie să legați un inel de o ață, apoi puneți totul deasupra palmei. Dacă inelul se învârte, atunci veți avea o fetiță, iar dacă se va duce de la stânga la dreapta, e sigur că veți aduce pe lume un băiat. Când Delia a aflat că e posibil să devină mămică de fetiță, a sărit în sus de bucurie.

„Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi?”

Nimic mai frumos, însă există o problemă la mijloc, de care Delia nu a amintit niciodată, însă Gina Matache, mama ei, a dat-o de gol. Se pare că artista are ceva probleme cu sănătatea și nu poate rămâne însărcinată. „În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate.

Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, a declarat Gina Matache în emisiunea „Răi da’ buni”, pe Antena Stars. Să se fi întâmplat oare o minune și artista ne va da vestea cea mare?

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre