Simona Ionescu / Redactor Șef

Demi Lovato face glume despre fostul. Ce secrete a divulgat la E People’s Choice Awards

Demi Lovato face glume despre fostul. Ce secrete a divulgat la E People’s Choice Awards
Demi Lovato a găzduit duminică seara premiile People's Choice Awards, reflectând la momentele ei agitate din 2020, în monologul de deschidere, în timpul căruia a glumit despre logodna cu fostul ei, Max Ehrich. Aceștia s-au despărțit în septembrie, la doar două luni după ce Ehrich a cerut-o în căsătorie.

Demi Lovato a prezentat premiile People’s Choice Awards și a făcut câteva glume cu referire la logodna ei de scurtă durată.

„Sunt atât de încântată să fiu aici în această seară, deoarece sincer acest an a fost cel mai lung din viața mea. Nu mă înțelegeți greșit, a început uimitor. Am cântat la Grammy și am cântat imnul național la Super Bowl. Dar apoi COVID a lovit și totul s-a oprit. Așa că am făcut ceea ce au făcut toți ceilalți: am intrat în carantină și m-am logodit. Am făcut pictură, fotografie, meditație, mi-am testat limitele. De asemenea, nu știam că se poate întâmpla acest lucru, dar am ajuns la sfârșitul Instagramului de patru ori. Am văzut șapte sezoane din Pretty Little Liars, m-am angajat apoi să caut extratereștri în deșert. Deci, practic, la fel ca toți ceilalți!”, a spus Demi Lovato despre perioada carantinei când a stat închisă în casă cu iubitul. 

De ce s-au despărțit Demi Lovato și Max Ehrich

O sursă apropiată celor doi a spus că Lovato și Ehrich s-au despărțit din cauza distanței, când Ehrich a început să filmeze un film în Atlanta după ce au petrecut carantina împreună. 

„Demi și Max au fost practic 24/7 împreună luni întregi. Au trăit într-o bulă cu stres zero și totul a fost doar distractiv. Acum lucrează amândoi și se află pe tărâmuri separate”, a spus prietenul celor doi.

Un alt membru din interior a spus că Lovato a început să aibă îndoieli cu privire la Ehrich. 

„Au existat multe tensiuni și Demi l-a părăsit pentru a obține o clarificare. Nu știa cine este cu adevărat Max și nu credea că are intenții bune. Erau multe steaguri roșii pe care le ignora și la care încerca să închidă ochii”, a spus acesta.

Ed Sheeran ar putea pierde 1 milion de lire sterline. Ce a făcut cântărețul?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre