Simona Ionescu / Redactor Șef

Demonstrație de măiestrie la MasterChef 2024. Sorin Bontea, filmat legat la ochi

Demonstrație de măiestrie la MasterChef 2024. Sorin Bontea, filmat legat la ochi
Chef Sorin Bontea i-a lăsat cu gura căscată pe concurenții de la Master Chef. Celebrul bucătar a făcut o demonstrație de măiestrie, tranșând un pui legat la ochi.

La început s-au ascuțit bine cuțitele, apoi chef Sorin Bontea s-a legat la ochi și le-a demonstrat tuturor că experiența și profesionalismul își spun cuvântul. „Magie”, au spus concurenții. 

„E cu magie, dispare puiul la final”

Concurenții de la MasterChef au făcut liniște în momentul în care chef Sorin Bontea s-a legat la ochi și a început să tranșeze un pui așa cum scrie la carte. Toți cei prezenți au fost extrem de emoționați și au spus că celebrul bucătar face o adevărată „magie”.

„Voi tranșa puiul fără să-l distrug”

„Nu cred, du-te bă…e cu magie, dispare puiul la final”, au exclamat concurenții când chef Bontea s-a apucat de lucru, după ce chef Dumitrescu a verificat ca totul să fie în ordine.

„Voi tranșa puiul acesta fără să-l distrug, pentru ca fiecare parte să fie folosită. Începem cu pulpele”, a început Bontea operațiunea puiul.

„Eram ferm convins că a feliat ferme întregi de pui, drept urmare poate să tranșeze un pui cu ochii închiși”

Concurenții au privit fascinat ce face cheful lor preferat, iar unul dintre aceștia a mărturisit: „Când văd cum tranșează puiul, mă gândesc câte degete pot să-mi las pe tocător legat la ochi făcând același lucru”.

„Eram ferm convins că a feliat ferme întregi de pui, drept urmare poate să tranșeze un pui cu ochii închiși, legat la ochi, cu o mână la spate”, a fost remarca altui concurent.

„Aș fi rugat puiul să se dezmembreze singur”

Prietenul Florin Dumitrescu, care a privit cât de bine s-a descurcat Sorin Bontea, n-a rezistat, în stilu-i caracteristic, să nu aibă un comentariu simpatic.

„Aș fi putut să-l fac cu o mână la spate, sau chiar cu spatele. Cătălin, doar din ochi. Sau aș fi rugat puiul să se dezmembreze singur”, a venit și reacția lui Florin Dumitrescu. După ce l-au privit pe Bontea, internauții au menționat că „fix același lucru l-a făcut și Gordon Ramsay tot într-o ediție Master Chef”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri