Simona Ionescu / Redactor Șef

Despărțire cu dramă în showbiz-ul românesc! Ea plânge și îl roagă pe soț să se întoarcă acasă

Despărțire cu dramă în showbiz-ul românesc! Ea plânge și îl roagă pe soț să se întoarcă acasă
Încă o despărțire dramatică în showbiz-ul românesc. De data aceasta cei doi artiști fac parte din lumea manelelor.

Cea care este supranumită regina manelelor a creat numeroase controverse în mediul online în ultimele zile. Narcisa Moisa și soțul ei au decis să meargă pe drumuri separate. Anunțul trist a fost făcut chiar de Yoannes, pe rețelele sociale.

Narcisa Moisa și Yoannes se despart

Narcisa Moisa și Yoannes au împreună doi copii, însă au decis să își continue viața pe drumuri separate. Însă, chiar dacă povestea lor de dragoste s-a sfârșit, vor avea grijă împreună de rodul iubirii lor, și anume cei doi copii. 

Narcisa Moisa regretă enorm decizia luată de Yoannes și îl imploră pe soțul său să se întoarcă acasă. Cântăreața și-a cerut iertare de la soțul ei. Asta, după ce l-a prins cu amanta și a făcut publice filmările, special ca să-l facă de râs pe soțul ei.

„Fără ei câteva ore, zile am mai putut sta dar fără tine nu pooot nici măcar o zi sa nu știu de tine , am fost mereu împreuna , am știut de tine tot timpul , cine îți face sa mănânci ? Cine iti calcă? Cine te îngrijește cineeeeeee? Ești in mintea mea în ochii mei . Nu pot sa ma descarc deloc, nici sa plâng măcar, ca ma văd copiii”, a scris Narcisa Moisa pe contul de Instagram.

Ce spune Yoannes despre despărțire

Narcisa și soțul ei erau împreună de la 17 ani, iar Yoannes devenise impresarul artistei. Soțul artistei a declarat că de acum înainte între cei doi va exista o relație strict profesională și că nimic nu va mai fi ca înainte.

„Evenimentele care sunt deja angajate de mine stați fără nici o grija Narcisa v-a fii prezenta împreuna cu formația mea Yoannes Kings’ valabil și pentru evenimentele ce vor urma… dacă imi iau mana de pe ea definitiv ajunge rău, dar e vorba de copiii mei, foarte multă munca și ani pierduți ca sa dam cu piciorul așa ușor la imaginea pe care i-am creat-o !Mai pe românește este educata de mine in totalitate.. de la A la Z pentru ăștia care comentați prost ca dacă nu era ea ce ma făceam eu… mai degrabă dacă nu eram eu ce era ea? Canta scârța scârța Măriuța… așa ca stați liniștiti tot șef sunt”, a scris Yoannes, pe contul lui de Facebook.

Carmen Negoiță e strălucitoare la 40 de ani. Uite cum arată în costum de baie fosta lui Negoiță

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre