Simona Ionescu / Redactor Șef

Detalii macabre ale atacului asupra Danei Roba. Cum s-a folosit Balaciu de biserică și de pastor ca să premediteze fapta

Detalii macabre ale atacului asupra Danei Roba. Cum s-a folosit Balaciu de biserică și de pastor ca să premediteze fapta
Nu mai e niciun dubiu, soțul Danei Roba, fostul arbitru de fotbal Daniel Balaciu, a premeditat atent fapta sa. La începutul lunii trecute, acesta a vrut să își omoare nevasta atacând-o în timp ce dormea cu un ciocan.

Detalii macabre ale atacului

Doar o minune dumnezeiască a salvat-o pe femeie. Aceasta a supraviețuit desi soțul a lovit-o în cap cu ciocanul până i-a spart și deformat cutia craniană. I-a spart cu ciocanul degetele ambelor mâini și incluisv i-a rupt tendoanele și ligamentele picioarelor. A fost un atac menit să o imobilizeze și, în cazul în care nu murea, menit să o aducă în incapacitate de muncă. Este evident că bărbatul i-a lovit degetele cu ciocanul, în mod repetat, deoarece femeia se ocupă cu machiajul.

Dana Roba a fost iubita lui Nicolae Guță în tinerețe. Apoi s-a pocăit, s-a măritat și a făcut două fetițe. Ea este unul din cei mai buni make-up artiști din Timișoara.

Dana Roba e decisă să lupte până la capăt, pentru fetițele ei, în primul rând

Dana Roba a povestit cum soțul ei, cu care se afla în divorț, a premeditat totul.

„Am auzit că judecătorii s-au uitat în telefonul lui Daniel și s-a ajuns la concluzia că el a premedidat totul cu fratele lui. S-au găsit mesaje în telefonul lui în care vorbea cu fratele său și își ziceau unul altuia să îmi fure banii (20.000 euro – n.r) și să mă omoare. Deci, tot ce s-a întâmplat în acea dimineață nu a fost nimic întâmplător”, a declarat Dana Roba, potrivit Click.

Balaciu a anunțat-o că o omoară, cu câteva ore înaintea comiterii faptei

Acum ea dezvăluie, într-o postare, cum a acționat Daniel Balaciu. „Înainte cu 5  ore de masacru, fostul soț a vrut să se asigure că dorm. Mi-a trimis acest mesaj să vadă dacă răspund sau nu, eu dormeam adânc. A premeditat și s-a asigurat că voi pleca în veșnicii. Eu nu am văzut acest mesaj până acum câteva zile, pentru că în dimineața de la 5 iunie, a intrat cu ciocanul, mi-a dat foarte multe ciocane în cap, apoi m-a lăsat în baltă de sânge câteva ore. Acest eveniment s-a produs de față cu copiii”.

Dana Roba arată ultimul mesaj primit de la soțul ei

Daniel Balaciu i-a scris Danei Roba „Te iubesc” în mesajul trimis, alături de un screen shot de la un live de la biserica lor, unde corul cânta despre moarte: „Să ne duci în veșnicii, unde să ne bucurăm cu Tine-o veșnicie”.

 Nici pastorul bisericii Danei Roba nu a crezut-o când i s-a plâns

Cea mai mare dezamăgire a Danei Roba vine însă din partea liderului spiritual al familiei, ei fiind adepții unui cult creștin. Deși s-a încrezut în pastorul lor și i-a povestit despre problemele ei familiale, acesta nu a crezut-o și nici nu a sprijinit-o, alegând să țină partea bărbatului.

„Mai am un mare of și anume faptul că pastorul unde am mers eu să vorbesc, să mă spovedesc, înainte de a depune actele de divorț, chiar cu o zi înainte, nu m-a crezut deloc ce îi povesteam. El vorbea în același timp la telefon și cu Daniel și îl susținea pe el, nu pe mine, pentru că el nu mă credea pe mine prin ce trec. Eu veneam seara acasă pentru că nu mai suportam să mă cicălească non-stop. Așa că preferam să vin târziu acasă să evit discuțiile aprinse, nu din alt motiv”, a mai spus make-up artistul, care a răspuns astfel și la acuzațiile soțului ei agresor ce a afirmat că femeia venea  și la „1 noaptea” acasă și că deține imagini în acest sens.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre