Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezvăluirea momentului. Corina Caciuc arată că a câștigat lupta, iar fiul ei și al lui Reghe e dovada vie

Dezvăluirea momentului. Corina Caciuc arată că a câștigat lupta, iar fiul ei și al lui Reghe e dovada vie
De când a devenit mamă, Corina Caciuc nu-și mai încape în piele de fericire și nu ratează nici o ocazie să-și arate băiatul.

Corina Caciuc și Reghecampf ar face orice ca micuțului lor, frumos de pică, să nu-i lipsească nimic.

Dezvăluirea momentului. Corina Caciuc arată că a câștigat lupta, iar fiul ei și al lui Reghe e dovada vie

Corina Caciuc e topită după băiatul ei și recent a postat o altă fotografie cu micuțul pe contul de socializare. Cel de-al treilea moștenitor al lui Laurențiu Reghecampf apare îmbrăcat într-un costumaș gros de iarnă, de culoare bleumarin, într-un cărucior de ultimă modă, în ton cu îmbrăcămintea și pare foarte cuminte.

Internauții n-au putut să nu observe ce ochi superbi, de culoarea cerului are micuțul, iar comentariile au început să curgă. Micuțul își moștenește mama, care l-a fermecat pe fostul antrenor al Craiovei cu ochii săi albaștri. Cu alte cuvinte, Caciuc a demonstrat că gena ei e mai puternică decât a bărbatului pe care-l iubește.

Cum s-au cunoscut Reghe și Corina

Invitat cu ceva timp în urmă în podcast-ul lui Măruță, Reghecampf a povestit care a fost momentul în care a cunoscut-o pe Corina Caciuc. „Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat.

Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea. Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta. Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva.

Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura… eu așa o văd. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Ana să aibă parte de același lucru”, a declarat Reghe.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre