Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezvăluiri. Prințul Andrew, abonat la masaj erotic pe insula lui Epstein. Ce s-a întâmplat cu „fundul său regal”

Dezvăluiri. Prințul Andrew, abonat la masaj erotic pe insula lui Epstein. Ce s-a întâmplat cu „fundul său regal”
Prințul Andrew a fost un vizitator fidel pe „Insula Pedofilului” Jeffrey Epstein, unde a beneficiat deseori de masaje erotice, arată una din maseuze. Aceasta a făcut dezvăluiri complete.

La o zi după nunta fiicei sale, prințesa Beatrice, Ducele de York, prințul Andrew trebuie să dea piept cu acuzațiile ce i se aduc. El e acuzat că ar fi abuzat o tânără când era minoră, fiind cunoscut drept un apropiat intim al pedofilului dovedit Jeffrey Epstein. În plus, micile sale plăceri apar în public. O femeie povestește că îi făcea deseori masaj erotic.

Heidi Windel susține că l-a masat pe prințul Andrew pe insula lui Jeffrey Epstein de mai multe ori și că au purtat discuții despre cum țânțarii i-au mușcat „fundul regal”. Dezvăluirile le-a făcut la știrile săptămânale Air Mail. În vârstă de 75 de ani, aceasta a lucrat ca maseuză pe „Insula pedofilului” Little St James timp de cinci ani, între 1999 și 2004.

„Când s-a terminat masajul, a devenit foarte vorbăreț și mi-a arătat mușcăturile de țânțari care au intrat prin plasa ferestrei, cu o seară înainte și i-au mușcat fundul regal”, și-a amintit Windel.

Epstein a cumpărat insula Little St. James, un loc din Insulele Virgine SUA, pentru 7,95 milioane dolari, în 1998.

Elitele, invitate pe insulă, la orgii cu minore și tinere

Maseuza Windel a adăugat că Ghislaine Maxwell, presupusa proxenetă a lui Epstein, a fost întotdeauna pe insulă împreună cu miliardarul. Femeia își amintește și un episod în care Maxwell, fără a avea permis de pilot, încerca să aducă un elicopter la sol. Ea a spus că atunci când elicopterul a aterizat în cele din urmă, Maxwell a venit „pe drum, chicotind”.


Prințesa Beatrice, nuntă cu un italian, dezvoltator imobiliar și tată de copil

New York, orașul fantomă. Imagini șocante


La începutul acestei luni, fosta iubită a lui Epstein, Ghislaine Maxwell, a fost arestată în New Hampshire și acuzată de procurarea unor fete minore pentru bărbatul care le abuza. Maxwell neagă faptele, dar urmează să rămână în arest până la un proces anul viitor, după ce i s-a refuzat cauțiunea de către un judecător federal.

Pedofilul condamnat Jeffrey Epstein, care s-a sinucis anul trecut în închisoare, a fost acuzat că a forțat femei tinere, minore, să participe la orgii sexuale pe Insula Little St. James, unde, deseori îl avea ca invitat inclusiv pe Prințul Andrew. Se crede că Epstein a găzduit pe insula din Caraibe numeroase elite mondiale. Inclusiv fostul președinte american, Bill Clinton, a fost văzut pe insulă.

De ce nu se înțelege prințul Andrew cu procurorii americani

Într-un interviu acordat lui Bloomberg, președintele actual al SUA, Donald Trump a spus: „Acea insulă a fost într-adevăr o hazna, nu există niciun dubiu despre asta. Întreabă-l pe prințul Andrew, el vă va spune despre asta. Insula era o hazna absolută”.

Prințul Andrew a recunoscut că l-a vizitat pe Epstein pe insula din Caraibe și este pus sub presiune din ce în ce mai mare de către autoritățile americane pentru a relata cele întâmplate.

El a fost în discuții cu procurorii americani luni de zile. Avocații Ducelui de York spun că acesta s-a oferit să ajute în „cel puțin trei ocazii în acest an”, însă oficialii americani susțin că „a refuzat în mod repetat cererea noastră” pentru o depoziție. Discrepanța ar putea fi în natura ofertei, avocații lui Andrew oferind o „declarație de martor”, în timp ce fostul avocat al SUA, Geoffrey Berman, a arătat clar că voia un „interviu” / o audiere.

Între timp, pe rețelele sociale poate fi  văzută femeia care îl acuză pe duce că ar fi violat-o când era minoră:

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre