Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezvăluiri șocante din viața lui Alin Oprea. Larisa îl căra în spate la dezalcoolizare

Dezvăluiri șocante din viața lui Alin Oprea. Larisa îl căra în spate la dezalcoolizare
În ciuda faptului că Alin Oprea și Larisa au divorțat, apropiații familiei au decis să dezvăluie detalii din viața celor doi. Aceștia au mărturisit că fosta soție l-a cărat în spate pe cântăreț de mai multe ori la spital și dezacoolizare.

Divorțul dintre Alin Oprea și Larisa a venit ca o bombă, iar acum detaliile urâte din viața celor doi șochează o lume întreagă. Conform informațiile divulgate de familie, Alin Oprea are probleme grave cu alcoolul, ajungând de nenumărate ori chiar la spital din cauza băuturii.

Chiar și așa, cântărețul a dat cu piciorul unei căsnicii de 22 de ani și și-a făcut amantă. Amanta este chiar o apropiată a cuplului. Apropiații cuplului, care sunt de partea Larisei, au povestit despre viciul cântărețului pentru playtech.ro.

Larisa îl ducea pe Alin Oprea la spital

“Au fost ani buni în care Larisa efectiv l-a cărat în spate pe Alin. El are probleme mari cu alcoolul şi bea până vomita, nu mai ştia de el. Seara se întâmpla să bea, iar soţia lui nu îl putea opri. După astfel de beţii, ajungeau la spital, ea a fost cu el şi la un centru, a luptat mult ca el să se lase de băutură.

După ce se trezea promitea că nu mai bea, dar nu trecea mult timp şi o lua de la capăt. Copiii au fost afectaţi de treaba asta, dar au fost alături de mama lor. La un moment dat, Larisa i-a spus lui Alin că dacă va mai bea, îl părăseşte.

Prima tentativă de divorț a fost în 2010

Prin 2010 i-a spus că va divorţa de el, dar nu a făcut-o. A ţinut prea mult la el. Toţi anii ăştia a ascuns problemele, doar familia şi câţiva prieteni la care apela ştiau prin ce probleme trece Alin”, au povestit prietenii lor de familie, reporterului de la playtech.ro.

Problemele lui Alin Oprea cu aloolul au fost dezvăluite și de Tavi Colen, fostul coleg al lui Alin Oprea de la Talisman. Acesta a spus că Alin Oprea bea, dar nu a spus atunci și cât suferă Larisa de pe urma viciului cântărețului. „Au fost mai multe motive pentru care am părăsit trupa, unul dintre ele fiind acela că Alin bea până cade sub masă, pentru că aşa e el, beţiv. Există martori în acest sens”, spunea în urmă cu câțiva ani Tavi Colen.

Larisa l-a acoperit pe Alin Oprea și nu a dezvăluit detaliile rușinoase din viața lui

Până acum Larisa Oprea s-a ferit să vorbească despre problemele soțului său cu alcoolul, de ruşinea copiilor, dar mai ales pentru faptul că s-ar fi pus într-o lumină proastă cu toţii. A vrut să îşi protejeze soţul, a luptat cu patima lui care, uneori, îl ducea până la comă.

Ea suna disperată la spital şi-l însoţea. De asemenea, când era plecată în Anglia cu copiii, Alin Oprea a mai avut un episod urât din cauza băuturii. Și atunci a fost salvat tot de soția sa. Larisa a sunat la prieteni și la medici pentru a-l salva pe Alin Oprea, care era în comă alcoolică.

Alin Oprea refuză să o lase pe fosta soție să păstreze numele de familie

Divorțul dintre Alin Oprea și Larisa, soția sa, s-a mutat de la notar la tribunal, întrucât cântărețul nu vrea să-i lase numele lui acesteia. Alin Oprea nu a vrut să-i lase Larisei numele de familie, iar aceasta nu a cedat. Larisa își dorește să poarte în continuare același nume ca al copiilor ei.

Alin Oprea și Larisa s-au despărțit după ce femeia a aflat că artistul o înșeală cu o prietenă de familie, cu care are o relație de doi ani.

 

Uluitor! Cum s-a căsătorit în lipsă Gina Lollobrigida, la 83 de ani

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre