Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezvăluiri. Unde a ținut William inelul de logodnă înainte de o cere pe Kate în căsătorie

Dezvăluiri. Unde a ținut William inelul de logodnă înainte de o cere pe Kate în căsătorie
Prințul William a crescut în lumina reflectoarelor și se cunosc multe lucruri despre el. Dar sunt secrete care abia acum s-au aflat... Ce a făcut cu inelul de logodnă, înainte de a o cere pe Kate în căsătorie?

Întreaga lume e interesată acum de soarta prințului William și a soției sale, Kate, care trece prin momente grele. Ce nu ați știut niciodată despre viitorul rege al Marii Britanii. Unde credeți că a ascuns inelul de logodnă.

William a fost botezat la șase zile după ce a venit pe lume

A fost o zi de dublă sărbătoare în casa regală, în ziua botezului prințului William. La doar șase zile după ce s-a născut, pe 4 august, viitorul rege a fost botezat în Sala de Muzică de la Palatul Buckingham. Iar în acea zi s-a întâmplat să fie și cea de-a 82-a aniversare a străbunicii sale, regina Elisabeta Regina Mamă. Se spune că Prințul de Wales și Prințul Harry erau deosebit de apropiați de străbunica lor, iar William era adesea invitat la Castelul Windsor pentru a lua ceaiul cu ea, pentru a-l ajuta să învețe viitorul său rol de monarh.

Căpitan de casă pentru jocuri

William, alături de prințesa Diana, regina Elisabeta și regina mamă

La vârsta de 13 ani, Prințul de Wales a urmat cursurile Colegiului Eton din Windsor, la fel ca și fratele Prințesei Diana, Charles Spencer, și verii Reginei Elisabeta a II-a, Ducele de Kent, Ducele de Gloucester și Prințul Michael de Kent. În timp ce se afla acolo, prințul William a avut un impact deosebit și a obținut mai multe distincții, potrivit royal.uk.

În timpul petrecut la școală, prințul William a fost numit căpitan de casă pentru jocuri și a fost unul dintre cei 21 de băieți aleși pentru a fi prefect. În timp ce Prințul de Wales a putut să se bucure de câteva angajamente oficiale în străinătate cu părinții săi alături, a profitat de ocazia de a zbura singur pentru prima dată în timpul unei călătorii oficiale în Noua Zeelandă, în iulie 2005.

A efectuat 156 de misiuni de salvare și căutare

El s-a pregătit la Academia Militară Regală din Sandhurst, înainte de a se antrena, de asemenea, în cadrul Marinei Regale și al Forțelor Aeriene Regale. S-a raportat că William a dorit să servească în Irak, dar i s-a refuzat șansa de a face acest lucru, având în vedere poziția sa de membru senior al familiei regale.

În schimb, a îndeplinit diverse misiuni în întreaga lume, înainte de a se angaja într-o carieră de pilot de căutare și salvare. Prințul William s-a antrenat în cadrul Forței de căutare și salvare a RAF în 2009 și a absolvit Școala de pilotaj de elicoptere a apărării de la RAF Shawbury în ianuarie 2010. El a servit în Insulele Falkland timp de șase săptămâni și a efectuat 156 de operațiuni de căutare și salvare.

Unde au crescut William și Harry

William, alături de mama sa

Deși familia regală are o mulțime de locuințe în Marea Britanie, prințul William a fost crescut în mare parte între capitala Londra și climatul mai liniștit al zonei rurale din Gloucestershire. Când s-au căsătorit, prințul Charles de atunci și prințesa Diana au decis ca reședința lor principală să fie Highgrove House din Tetbury, Gloucestershire.

De asemenea, au fost de acord să păstreze un apartament în Palatul Kensington, ca locuință oficială la Londra. Cu toate acestea, când cuplul s-a despărțit în 1992, Diana a rămas la Palatul Kensington până la moartea sa în 1997, în timp ce Charles a continuat să locuiască între Highgrove House și Clarence House din Londra. Acest lucru înseamnă că William și Harry au fost crescuți între cele două proprietăți, bucurându-se atât de o casă în oraș, cât și de o casă la țară.

Prima semnătură regală din istorie

Când William avea doar opt ani, cei trei s-au îndreptat spre Cardiff pentru a marca Ziua Sfântului David și au luat parte la o plimbare în fața Catedralei din Llandaff, unde au primit și narcise galbene de la un membru al mulțimii. William a iscălit chiar și prima sa semnătură regală din istorie, în interiorul cărții de oaspeți a catedralei. În același an, William a întreprins și prima sa vizită regală oficială în străinătate, mergând în Canada împreună cu părinții și fratele său mai mic.

A decis să învețe singur swahili, cea mai răspândită limbă vorbită în Africa

Unde a ascuns prințul William inelul de logodnă

Impresionant este faptul că prințul William ar putea vorbi cinci limbi diferite, deși nu toate fluent. Se pare că William a fost învățat franceza de la o vârstă fragedă și o poate vorbi bine, alături de alți membri ai familiei sale, cum ar fi regele Charles și prințesa Anne.

Se spune, de asemenea, că poate vorbi bine galeza, un lucru despre care se credea că era important pentru tatăl său, având în vedere rolul său de Prinț de Wales. De asemenea, se presupune că poate vorbi ceva gaelică și puțină spaniolă. Acesta ar fi decis să învețe singur swahili, cea mai răspândită limbă vorbită în Africa, în timpul facultății.

Prietenii îi spuneau Steve

Prietenii și colegii de clasă ai lui William au făcut un pas în plus pentru a se asigura că acesta se poate bucura de cât mai multă intimitate, dându-i un nume fals surprinzător de normal: Steve. Se pare că până și Kate Middleton a folosit această poreclă pentru a evita să alerteze urechile ascultătoare cu privire la prezența sa.

„Oriunde mă duceam îl țineam în mână”

Prințul a cerut-o în căsătorie pe Kate Middleton cu celebrul inel de logodnă cu safire al mamei sale, Diana. Și a împărtășit că a fost foarte strict cu privire la locul unde a ținut inelul timp de câteva săptămâni înainte de cerere. „Literalmente, nu-i dădeam drumul. Oriunde mă duceam îl țineam în mână pentru că știam că acest lucru, dacă ar fi dispărut, aș fi avut o mulțime de probleme!”, a povestit William mai târziu. (va urma)

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre