Simona Ionescu / Redactor Șef

Dezvăluirile Vioricăi Dăncilă din emisiunea lui Denise Rifai. S-a insistat pe broșe

Dezvăluirile Vioricăi Dăncilă din emisiunea lui Denise Rifai. S-a insistat pe broșe
Marți, timp de două ore, între 23.00 și 1 noaptea, fostul premier al României Viorica Dăncilă a răspuns calm și plictisitor celor 40 de întrebări ale lui Denise Rifai.

Dezvăluiri nu a făcut Viorica Dăncilă, fiindcă a reluat aceleași lucruri pe care le-a mai spus de-a lungul timpului. Poate că a insistat mai mult cu explicațiile asupra câtorva întrebări. Pe acestea o să le și prezentăm. Surpriza emisiunii putem să zicem că a venit la final, când puțini telespectatori au mai rămas în fața televizorului. Viorica Dăncilă i-a oferit lui Denise Rifai o broșă „ca semn al eleganței”.

Ei bine, luată prin surprindere, și Denise Rifai  a ratat dezvăluirea! Nu ne-a arătat broșa din cutie.

A fost su nu liderul de sacrificiu al PSD?

„Nu am fost liderul de sacrificiu al PSD, am fost liderul de care avea partidul nevoie în acel moment. Nu am avut nicio ezitare atunci când partidul mi-a cerut să fiu premierul României. Trebuie să înțelegi că într-o echipă trebuie sa fii jucător și să duci echipa spre câștig. Am ocupat mai multe funcții politice, aveam experiența politicii europene. Am dat dovadă de echilibru și cred că în acel moment era nevoie de un premier cu acest profil. Nu regret că am fost premierul României. Le mulțumesc colegilor care au avut încredere în mine că pot duce la bun sfârșit programul de Guvernare”.

Vorica Dăncilă a spus că nu a făcut niciun pact cu președintele Iohannis atunci când a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale din partea PSD și  negat că l-ar fi „lucrat” vreodată pe liderul Liviu Dragnea. Nimic nou sub soare, deci.

Dăncilă, despre greșelile gramaticale făcute

„Sunt un om care a terminat o facultate, am profesat, am urcat pe fiecare treaptă. Sub influența presiunii am făcut greșeli de exprimare. Vedem acum că sunt mulți lideri politici care greșesc, care aduc în Limba Română cuvinte noi, dar nimeni nu îi taxează cum am fost eu taxată. Presa este foarte puternică. O greșeală a mea a fost luată și ținută în prim plan foarte mult timp. Vedem acum cum greșesc liderii politici, dar acum sunt trecute în derizoriu. Încă există misoginism și orice lucru este amplificat. Am făcut aceste greșeli, dar nu am greșit în deciziile pe care le-am luat pentru oameni. Sper pe parcursul timpului ca cetățenii să se convingă de acest lucru”.

Viorica Dăncilă, despre broșele sale

Denise Rifai a întrebat-o câte broșe are și care e cea mai scumpă. Am extras doar un fragment din răspunsul despre „broșa care este obiectul care trebuie să te reprezinte”.

„Consider că o broșă poate face un detaliu la o ținută și eu am considerat că broșa pe mine mă avantajează și că mă reprezintă. Cred că am în jur de 70-80 de broșe. Am primit foarte multe, multe le-am cumpărat. Cea mai scumpă broșă am primit-o de la soțul meu când am împlinit 30 de ani de căsătorie. Broșa mea preferată este „Inima României”, cea pe care am purtat-o în campania electorală pentru președinție”.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre