Simona Ionescu / Redactor Șef

Diana Șoșoacă, lovită drept în inimă. Procesul soțului ei nu s-a terminat bine

Diana Șoșoacă, lovită drept în inimă. Procesul soțului ei nu s-a terminat bine
Războinica Diana Șoșoacă e supărată foc din cauza soțului, care a fost condamnat în cazul scandalului cu jurnaliștii de la Rai Uno când aceștia au venit la locuința soților Șoșoacă pentru un interviu cu senatoarea.

El a primit condamnare pentru ultraj, după ce a agresat un polițist. Evenimentul neplăcut a avut loc în decembrie 2021.

Soțul Dianei Șoșoacă nu și-a recunoscut fapta, dar asta nu i-a oprit pe oamenii legii să formuleze condamnarea fără acord de recunoaștere. Mai mult, bărbatul a acuzat și procurorii, în diferite intervenții publice, că au instrumentat cauza mult prea repede pentru a-l trimite în judecată, încălcându-i dreptul la apărare.

Dumitru Silvestru a dat de belea: a fost condamnat

A contestat filmarea făcută de italieni și trimisă la București

În plus, soțul Dianei Șoșoacă a contestat și o parte din probe, printre care filmarea trimisă de italieni la București, afirmând că e contrafăcută. De asemenea, Dumitru Silvestru a susținut că nu i s-a cerut acordul în privința imaginilor realizate în locuința lui.

Dumitru Silvestru a fost trimis în judecată în luna februarie a anului trecut.

„I-a pus o mână în gât și l-a împins de perete pe agentul de poliție Bălășoiu Gheorghe Tudor”

Acesta „l-a tras de uniformă, i-a pus o mână în gât și l-a împins de perete pe agentul de poliție Bălășoiu Gheorghe Teodor din cadrul Poliției Sectorului 1 – secția 4 poliție, în timp ce acesta se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, cauzându-i persoanei vătămate suferințe fizice”.

Diana Șoșoacă și soțul, într-un moment de relaxare

Sentința nu e definitivă

Dosarul a fost judecat la Judecătoria sectorului 1, unde oamenii legii l-au găsit vinovat pe soțul Dianei Șoșoacă. El a primit 180 de zile de amendă-închisoare și va plăti statului român și suma de 18.000 de lei. Plus cheltuielile de judecată, care se ridică la valoarea de 2.500 de lei. Dacă acesta nu va plăti „cu rea credință”, atunci e posibil ca pedeapsa să i se comute într-un an de închisoare cu executare.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în zece zile de la comunicare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre