Simona Ionescu / Redactor Șef

Pamela Anderson, pe tocuri în bucătărie. Spune că dieta vegană face minuni în dormitor

Pamela Anderson, pe tocuri în bucătărie. Spune că dieta vegană face minuni în dormitor
Pamela Anderson ne arată cum să stai cocoțat pe blatul din bucătărie. Vedeta este maestră în a găti pe tocuri înalte... și nu doar atât.

Pamela Anderson pe tocuri în bucătărie. Spune că dieta vegană face minuni în dormitor. Actrița a povestit cum și-a condimentat viața amoroasă. Gătește diferite rețete vegane de casă pentru bărbatul ei.

Pamela Anderson povestește despre beneficiile mâncărurilor vegane

Pamela Anderson le-a spus prietenilor săi că mezelurile pe bază de plante au contribuit la creșterea performanței lui Dan Hayhurst în dormitor. Dieta vegană face minuni în dormitor.

„Această dietă a făcut minuni. Dan se simte ca un nou-născut. Pamela face cârnați vegani și este renumită pentru smoothie-urile ei și bolurile lui Buddha”, a mărturisit un prieten al actriței.

„Mâncărurile vegane fac iubiții mai buni. Colesterolul încetinește fluxul sanguin către toate organele. Vă puteți îmbunătăți sănătatea cu aceste rețete. Și în plus, crește rezistența în dormitor. Un corp sănătos este un corp sexy. Faptul că mâncărurile vegane pot ajuta bărbații de toate vârstele să crească performanța sexuală este uimitor”, a spus Pamela Anderson.

Nu au părăsit casa de când s-au căsătorit

Pamela Anderson și Dan Hayhurst s-au căsătorit în ajunul Crăciunului, pe insula Vancouver, în Canada. Vineri, într-o conversație fără limite de pe ITV’s Loose Women, cei doi au fost intervievați  „sub plapumă”. Au spus că abia s-au aventurat să iasă din dormitor de când s-au căsătorit.

Pamela a spus că „Nu am plecat de aici din Ajunul Crăciunului!”. Iar soțul ei, Dan, a adăugat: „Nu cred că vom ieși din carantină. Cred că vom rămâne închiși pentru totdeauna. Se pare că cârnații funcționează”.

Actrița și militantul s-a căsătorit pentru a patra oară cu Dan, un constructor din micul ei oraș natal. Totul s-a întâmplat într-o ceremonie intimă pe terenul casei sale de pe insula Vancouver, Canada, în ajunul Crăciunului. La acea vreme, ea a spus: „Sunt exact acolo unde trebuie, în brațele unui bărbat care mă iubește cu adevărat”.

Pamela Anderson, numită „casnică”

De când cei doi s-au căsătorit, fosta parteneră al lui Dan a acuzat-o pe Pamela că este o „casnică”. Aceasta a susținut că Pamela a despărțit o familie fericită. Dan a asigurat-o însă pe Pam că fosta lui relație se încheiase pe cale amiabilă.

„Dan locuia cu o altă femeie, dar în ochii lui, relația lor devenise încă una de comoditate, mai mult ca o prietenie. Erau parteneri și aveau grijă de copii împreună. Pam i-a adorat pe copiii lui Dan în momentul în care i-a cunoscut. Pam nu a fost altceva decât conștiincioasă și protectoare față de copiii săi pentru care îi pasă foarte profund. Dan și Pam sunt părinți foarte responsabili și sunt întristați de ideea că ar fi putut contribui la durerea cuiva. Nu a fost niciodată intenția lor să rănească pe nimeni”, a spus un prieten al cuplului.

Mănâncă pâine fără să te îngrași. Trucuri simple

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre