În continuare nu se știe de unde va scoate acești bani, existând presupuneri că va fi ajutat de mama sa, regina Elisabeta II, cu o parte din sumă. În plus, un prieten al lui Epstein, despre care s-a spus că i-ar fi furnizat tinere pentru distracții și prințului Andrew, s-a sinucis în celula sa, unde era arestat. Acest lucru pune din nou presiune pe Andrew, așteptându-se ca noi fapte ale acestuia să fie scoase pe tapet.
Surse din cadrul personalului regal, au dezvăluit pentru Daily Mail, modul în care prințul Andrew a fost sprijinit de nepotul său, prințul Harry, din SUA.
Prințul Andrew s-a sfătuit cu nepotul său, prințul Harry
„Andrew a fost tulburat în legătură cu toată treaba. Și un lucru pe care l-a făcut a fost să îl contacteze Harry și să se informeze despre viața din afara „Firmei” și despre lucruri precum securitatea și ce poate face în viitor. A văzut cum Harry a reușit să-și creeze o nouă viață departe de Familia Regală, după Megxit”, arată sursa citată.
Editorul revistei Majesty, Ingrid Seward, a declarat: „Am auzit de la o sursă foarte bună că Andrew credea că se poate reinventa așa cum a făcut prințul Harry”.
Prințul Andrew are toate șansele să se reinventeze în America
La finele săptămânii trecute, un avocat de top din SUA a spus că ducele de York ar putea avea chiar o „a doua șansă” în SUA, în ciuda faptului că FBI-ul dorește să-l interogheze ca potențial martor în cazul Epstein.
Avocatul Lisa Bloom din Los Angeles – care reprezintă șase victime ale lui Epstein – a spus: „Oamenii vor avea tendința de a spune: Ei bine, știi, el a plătit pentru faptele sale (n.r. cu referire la daunele cu care a fost de acord să i le achite Virginiei Giuffre și asociației ei de protejare a femeilor abuzate) s-a terminat, îi vom oferi o a doua șansă. Există o astfel de atitudine în America. Cu siguranță nu este o idee rea pentru el să meargă undeva departe de Marea Britanie și să încerce să facă ceva diferit cu viața lui”.
Conform presei britanice, ducele de York a cedat după 72 de ore de negocieri cu avocatul Virginiei Giuffre, americanul David Boies, care urma să-l interogheze sub jurământ într-o depoziție pe 10 martie.
Sursa foto: Adevărul
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook