Simona Ionescu / Redactor Șef

Divorț atipic între două vedete de televiziune de la Antene. Ce s-a întâmplat cu Anca și Ștefan Lungu a șocat lumea

Divorț atipic între două vedete de televiziune de la Antene. Ce s-a întâmplat cu Anca și Ștefan Lungu a șocat lumea
Niciodată o despărțire nu este sută la sută un moment de bucurie chiar dacă cel puțin unul dintre parteneri își dorește separarea. Trecerea de la viața în cuplu la noul statut nu e niciodată ușor.

La cinci ani de când au divorțat, o celebră prezentatoare de la Antena 1 și un moderator de la Antena 3 povestesc cum le-a fost viața după aceea. Sunt, ambii, persoane publice și aveau și un copil împreună. acum, la distanță de momentul separării oficiale  privesc în urmă și analizează că au decis ceea ce era mai bine.

De asemenea, traseul lor nu a fost cel tipic. Anca și Ștefan Lungu au divorțat în anul 2017 la notar, chiar dacă au împreună o fetiță pe nume Natalia. A fost un divorț amiabil și au rămas în relații foarte bune, de dragul copilului lor. Între timp, Anca Lungu, fosta prezentatoare de la Antena 1, s-a mutat în Franța. Pe fiica ei și a lui Ștefan Lungu, Natalia, a luat-o cu ea. Dar asta nu înseamnă că tatăl a fost îndepărtat din viața copilei. Din contra.  Ștefan Lungu merge foarte des în Franța pentru a își vedea fetița și pentru a se ocupa de creșterea ei.

Anca și Ștefan Lungu după divorț. Ce spune moderatorul

„Noi avem una dintre puținele relații normale, între un bărbat și o femeie care au avut la un moment dat ceva și o au pe Natalia, avem două vieți separate, din punctul meu de vedere este o viață normală și împlinită și putem să mergem toți, toți câți suntem noi, la plimbare pe aceeași stradă fără să avem și toporul în spate.

Nici nu se pune problema și nici nu s-a pus din prima secundă pentru că eu sunt genul de om care atunci când se încheie o poveste, nu se încheie niciodată cu ceartă. Eu nu m-am certat cu nimeni. Drept urmare s-a încheiat? Da! Punct”, a declarat presei Ștefan Lungu.

Recent, într-un interviu pe care l-a acordat, Ștefan Lungu a recunoscut că, după divorț, a avut mai multe relații, unele cu femei pe care le-a descoperit materialiste. Altele i-au fost alături chiar și în cele mai dificile momente.

„Nu toate femeile sunt materialiste. În ultima mea relație, persoana m-a cunoscut la greu, nu la bine. Și mă mai suportă încă. De obicei femeile la greu m-au lăsat. Marea majoritate. Depinde foarte mult. Orice om se bazează și pe experiențe. Chiar dacă nu e frumos să faci trimitere la trecut, te marchează, e acolo, e viu, dar dacă știi să apreciezi prezentul și să trăiești prin prezent, eu zic că te-ai scos”, a mărturisit Ștefan Lungu pentru Ego.

Anca Lungu s-a recăsătorit cu un miliardar: „Nu a fost dragoste la prima vedere”

Pe de altă parte, după divorțul de moderatorul de la Antena 1, Anca a plecat în Franța, s-a căsătorit cu Harry Arampatzis, un milionar grec, și au împreună un băiețel. ,,Nu a fost dragoste la prima vedere, ne-am plăcut reciproc, dar a fost și o decizie rațională. În momentul respectiv, eu îmi doream să stau doar eu cu mine. Pe plan personal, eram într-o perioadă foarte grea a vieții mele, iar pe plan profesional, eram în cea mai bună perioadă a vieții mele. Am riscat și mi-am asumat și mi-am schimbat viața”, a declarat fosta prezentatoare.

Anca Lungu a vorbit despre începutul vieții ei fără soț alături, și cu un copil mic. „Acum e bine, dar începutul nu a fost ușor, deși am traversat perioada având cele mai bune condiții posibile: un partener care mă susține, doi copii superbi, o casă frumoasă într-unul dintre cele mai pitorești locuri din lume. Am știut că viața într-o țară nouă, cu o limbă nouă și mai ales o viață nouă din punct de vedere profesional nu te plasează deloc într-o poziție confortabilă, dar toate acestea sunt în același timp oportunități imense de dezvoltare”, a mai declarat vedeta.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre