Simona Ionescu / Redactor Șef

Divorț cu scântei între două vedete. De ce a fost Claudia Pătrășcanu evacuată din sala de judecată

Divorț cu scântei între două vedete. De ce a fost Claudia Pătrășcanu evacuată din sala de judecată
Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au ajuns ieri la tribunal. Trebuia să fie un banal termen de judecată în procesul de divorț al celor doi dar lucrurile au luat o întorsătură dramatică.

Se pare că cei doi soți nu reușesc să păstreze o relație civilizată, măcar de dragul copiilor. Ceea ce trebuia să fie un simplu termen al procesului s-a transformat, ieri, într-un adevărat circ la care nimeni nu se aștepta. Claudia Pătrășcanu a fost dată afară din sala de judecată, iar avocatele ei amendate. Apoi Gabi Bădălău a făcut declarații dure la adresa fostei soții.

Claudia a intervenit în momentul în care martorul adus de Bădălău depunea jurământul. Prin urmare, cântăreața a fost evacuată din sala de judecată unde se desfășura termenul procesului lor de divorț.

Pătrășcanu, evacuată din sala de judecată

„Am venit de la Constanța 300 de km, pe această vreme, i-am lăsat pe cei mici singuri acasă, ca să vin să stau la ușă efectiv! I-am făcut o observație martorei! În momentul în care a fost pusă să jure pe sfânta Biblie și suntem în postul Crăciunului, în loc să spună ”Așa să-mi ajute Dumnezeu”, a spus: ”Așa să mă ierte Dumnezeu”. Atunci i-am atras atenția doamnei președintă și am fost dată afară pe acest subiect! Plec cu sufletul închis”, a spus Claudia Pătrășcanu după acest incident.

Ea e acuzată de soț că nu e lăsat să își vadă copiii. Cântăreața susține că nu e așa, doar că băieții ar fi fost bolnavi. „Mâine (n.r. azi, vineri, 11 decembrie) este rândul lui să îi ia pe copiii. El știe foarte bine. Nu a fost că nu i-am lăsat eu. Iar mâine trebuie să vină să ia copiii. Eu de aici plec direct acasă la Constanța, să fiu lângă copiii mei. Uitați-vă cum mă plimbă domnul Bădălău pe mine”, a mai adăugat artista.

Gabi Bădălău e mai liniștit

La ieșirea din sala de judecată Gabi Bădălău a făcut declarații presei. El a spus că tot ce îl interesează sunt copiii. „Pe mine nu mă interesează decât de copiii mei și de viitorul lor. Nu sunt în filmul ăsta. Nu sunt agitat deloc, pe Claudia a dat-o afară din sală, pe avocate le-a amendat judecătoarea, nu sunt deloc agitat.

Chiar sunt foarte liniștit, pentru că, după o lună de zile în care nu a vrut să-mi dea copiii, cu toate că am o hotărâre judecătorească, în sfârșit, pot să merg să-mi iau copiii. Sper să respecte într-un final hotărârea judecătorească”, a declarat Gabi Bădălău.

Sursa foto: Instagram

Dragostea e mare, însă fiul lui David Beckham și viitoarea soție și-au pus la adăpost marile averi înainte de nuntă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre