Simona Ionescu / Redactor Șef

Divorțul de Reghe o distruge profesional pe Anamaria Prodan. Daune de zeci de mii de euro

Divorțul de Reghe o distruge profesional pe Anamaria Prodan. Daune de zeci de mii de euro
Anamaria Prodan nu are nici pe departe cele mai bune zile. Divorțul de Laurențiu Reghecampf trece prin momente dificile și dureroase, dar nici restul nu e grozav. O veste din partea unui sportiv a căzut ca un trăsnet.

Miercuri seară, după ce în meciul FCSB-Rapid, scor 3 – 1, Ianis Stoica a înscris ultimul gol al echipei sale, fotbalistul a vorbit pentru prima oară despre rezilierea contractului cu Anamaria Prodan și motivele pe care le-a luat în calcul când a ajuns la această decizie despre care presa a mai făcut vorbire și în trecut.

„Am reziliat contractul cu fostul impresar, am fost cinci ani alături de Anamaria Prodan, apoi impresarul meu a fost un străin. Ea nu s-a mai ocupat așa mult de mine, nici acel străin, nici măcar nu l-am văzut la față. Au fost și câteva nereguli în contract și am vrut să îl rup!

Dar eu n-am rupt contractul ca să semnez cu domnul Victor Becali, am fost liber, fără agent, două luni de zile. N-am semnat contractul cu Victor Becali imediat după ce am rupt contractul cu Anamaria Prodan. Nu mă tem de un proces, e alegerea mea și o duc până la capăt”, a declarat Ianis Stoica potrivit Telekom Sport.

Anamaria Prodan își pierde toți bărbații

Anamaria Prodan l-a pierdut pe Dennis Man la începutul acestui an, în dauna firmei lui Giovanni Becali care a realizat transferul la Parma al jucătorului. Iar acum îl pierde pe Stoica, mijlocașul de 19 alegând și el „tabăra” firmei fraților Becali, Giovanni și Victor.

„Ianis Stoica a semnat cu firma Becali Sport, fiind alegerea lui. Contractul a intrat în vigoare de la 1 decembrie 2021. Nu noi ne-am dus să-l convingem pe jucător, să-l răpim, ci el a venit la noi. Ianis Stoica a semnat și este jucătorul nostru. Ce are el cu alții, e treaba lui. Fiecare se descurcă în funcție de ce clauze are în contract”, a declarat Dragoș Sîrbu, șeful din acte al firmei, conform Fanatik.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre