Simona Ionescu / Redactor Șef

Circul continuă în divorțul lui Kevin Costner. De ce vrea soția să-l oblige să-i plătească avion privat

Circul continuă în divorțul lui Kevin Costner. De ce vrea soția să-l oblige să-i plătească avion privat
După circul divorțului lui Johnny Depp de Amber Heard, și al proceselor ce au urmat, pasionații de instanțe și vedete nu duc lipsă însă de divertisment. Divorțul lui Kevin Costner oferă multe momente de suspans.

Se pare că femeia care i-a fost alături actorului în ultimii ani, și care i-a dăruit și trei copii, a găsit „portița” prin casă să își asigure un trai luxos în continuare. Ea e nemulțumită că a trebuit să părăsească vila actorului și nu îi convine nici valoarea pensiei alimentare stabilite. Decisă să nu facă rabat de la traiul pe picior mare, se pare că a găsit cu ce să impresioneze judecătorul. Ea scoate copiii la înaintare.

Soția despărțită de Kevin Costner, Christine Baumgartner, vrea ca cei trei copii ai lor să continue să trăiască luxos, în ciuda divorțului lor. Creatoarea de genți a cerut instanței să îi ordone starului din Yellowstone să îi plătească o pensie alimentară lunară de aproape 200.000 de dolari, motivând că doar așa copiii lor își pot menține același nivel de trai atunci când sunt în grija ei.

Vrea să-l oblige să-i plătească avion privat

„Instanța este obligată să stabilească pensia alimentară la un nivel care, atunci când copiii sunt cu Christine, să le permită să aibă un stil de viață relativ comparabil cu cel de care se bucură atunci când sunt cu tatăl lor, a scris echipa de avocați a lui Baumgartner într-un memoriu depus înainte de audierea din 31 august, potrivit Us Weekly. Ordinul judecătoresc trebuie să permită copiilor să fie întreținuți la un nivel proporțional cu bogăția considerabilă a lui Kevin, chiar dacă acest nivel de întreținere îmbunătățește, de asemenea, nivelul de trai al lui Christine”.

Cu soția de care tocmai divorțează, celebrul actor are trei copii, pe lângă cei patru din alte relații

Echipa de avocați a lui Baumgartner a declarat că copiii ei – Cayden, 16 ani, Hayes, 14 ani, și Grace, 13 ani – ar trebui să locuiască într-o „casă comparabilă” cu cea a lui Costner atunci când se află în custodia mamei lor. Dar cererile aberante nu se opresc aici. Pe lângă faptul că femeia vrea să trăiască în continuare în lux pe banii soțului d ecare divorțează, vrea și vacanțe luxoase plătite de Kevin Costner.

Avocații mamei a trei copii au scris că aceștia ar trebui să poată merge în „vacanțe comparabile” atunci când sunt cu ea, ceea ce include zboruri private. „Deoarece copiii zboară cu avioane private pentru a merge în vacanțe de lux atunci când sunt cu tatăl lor, Codul Familiei dictează că Kevin ar trebui să plătească o pensie alimentară suficientă pentru Christine, astfel încât copiii să poată merge în vacanțe comparabile atunci când sunt cu ea”, au declarat avocații ei în memoriul citat de Page Six.

Fosta soție a lui Kevin Costner vrea acces la întreaga avere

„În acest caz, pensia alimentară solicitată de Christine, în valoare de 175.057 de dolari pe lună, nu va fi suficientă pentru a reproduce stilul de viață al lui Kevin, dar va fi suficientă pentru a-i permite să asigure un stil de viață relativ comparabil pentru copii”, mai arată avocații femeii.

Kevin Costner alături de Christine Baumgartner, în vremea când încă formau un cuplu

În weekend, Page Six a obținut în exclusivitate fotografii cu Costner, în vârstă de 68 de ani, coborând dintr-o aeronavă G5 – care poate fi închiriat la un tarif orar cuprins între 8.500 și 11.500 de dolari – pe aeroportul din Santa Barbara. Călătoria de lux a starului a avut loc la câteva zile după ce Baumgartner, 49 de ani, l-a acuzat că și-a ascuns finanțele pe fondul divorțului lor controversat.

Săptămâna trecută, fotomodelul a cerut unei instanțe să îl oblige pe laureatul cu Oscar să prezinte documente legate de afacerile sale, potrivit unui dosar judiciar obținut de People. Baumgartner a susținut că averea netă a soțului ei înstrăinat s-a cvadruplat, ajungând la 400 de milioane de dolari, pe parcursul celor 18 ani de căsnicie. Și, pentru că i-a fost alături în acei ani, vrea parte din avere.

Pensia alimentară pentru cei trei copii, motiv de nemulțumire

Christine Baumgartner a depus cererea de divorț de Costner în luna mai, invocând „diferențe ireconciliabile”. De atunci, foștii soți au fost implicați într-o bătălie de divorț controversată pe tema pensiei alimentare pentru copii, a cheltuielilor și a proprietății. În iulie, un judecător i-a ordonat actorului ( care are, în total, 7 copii) să îi plătească soției sale înstrăinate 129.755 de dolari pe lună drept pensie alimentară pentru cei trei copii ai lor, deși ea a cerut inițial instanței 248.000 de dolari pe lună.

Actorul din Bodyguard a fost obligat, de asemenea, să acopere 200.000 de dolari pentru onorariile avocaților și 100.000 de dolari pentru cheltuielile de expertiză. În schimb, Baumgartner trebuia să respecte contractul prenupțial din 2004 și să se mute din casa familială comună până la 31 iulie.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre