Simona Ionescu / Redactor Șef

Divorțul momentului în lumea mondenă. Și-au spus adio după 20 de ani de căsnicie

Divorțul momentului în lumea mondenă. Și-au spus adio după 20 de ani de căsnicie
Nimeni nu s-ar fi gândit că se va ajunge la divorț, după cât de frumos vorbea vedeta despre familia ei. Vedeta a făcut primele declarații.

Gabriela Lucuțar, cunoscută ca și regina întunericului, prietena Anamariei Prodan și cea care s-a ocupat de funeraliile regretatei Mioara Roman a divorțat de soțul său.

Și-au spus adio după 20 de ani de căsnicie

A apărut la Imperiul Leilor și la Chefi la cuțite cu zâmbetul pe buze, jovială și pusă pe glume. De aceea, nimeni nu s-ar fi gândit că regina întunericului are probleme în căsnicie.

După o căsnicie de 20 de ani, Gabriela Lucuțar și soțul său au considerat că nu mai pot merge înainte pe același drum și au divorțat. Prietena de suflet a Anamariei Prodan a declarat că și divorțul și partajul s-au încheiat cu ceva timp în urmă, iar cei trei copii au rămas la ea. Cu soțul a rămas în relații bune, de dragul copiilor.

De acum încolo se va numi Gabriela Badea

Gabriela Lucuțar a divorțat după 20 de ani de căsnicie. Sursă foto: instagram

După divorț, regina întunericului a renunțat și la numele de Lucuțar, care era al fostului soț și a revenit la numele de Badea. Vedeta a menționat că are nevoie lângă ea de un bărbat la fel de puternic și a înțeles că cei doi nu rezonau.

„După 20 de ani, drumurile noastre s-au despărțit, după ce am ajuns la concluzia că ceea ce înțelegem prin familie diferă prea mult.

Lângă o femeie puternică poate fi doar un bărbat la fel de puternic. Nu a fost cazul la noi în familie, din păcate. (…) Ne vom respecta în continuare”, a povestit aceasta pentru o publicație. Chiar dacă are probleme pe parte sentimentală, profesional îi merge foarte bine și spune că nu va renunța niciodată la meseria ei pentru care este atât de căutată și respectată.

„Femeile puternice nu joacă rolul victimei”

Într-o postare pe contul de socializare cu ceva timp în urmă, Gabriela Lucuțar a transmis un mesaj pentru toate femeile, cărora le-a spus că ce e mai important pentru a răzbi în viață este să fie puternice. „Femeile puternice nu joacă rolul victimei, nu sunt demne de milă și nu arată cu degetul. Ci stau drept și fac ele cărțile”, a scris regina întunericului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre