Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultima veste despre Lopez și Affleck. Încă un pas pe scenariul împăcării sau al divorțului

Ultima veste despre Lopez și Affleck. Încă un pas pe scenariul împăcării sau al divorțului
Ben Affleck a lăsat-o singură pe Jennifer Lopez la premiera noului său film de pe Netflix, „Atlas”, iar distanța dintre ei începe să devină evidentă. Surprinzător sau nu, Jennifer și-a etalat verigheta pe deget.

În timp ce există tot mai multe zvonuri despre divorțul de Ben Affleck, Jennifer Lopez a apărut fără soțul său, dar cu verighetă. Este prima apariție publică de când se vorbește despre destrămarea căsniciei vedetei, iar absența soțului n-a făcut decât să pună și mai multe paie pe foc.  

Jennifer și-a arătat verigheta

Jennifer a pășit stăpână pe ea pe covorul roșu, singură, într-o superbă rochie alb-negru, dar afișând un zâmbet larg pentru camerele de filmat. Verigheta de pe degetul său, spun unele surse, arată că s-ar putea ca totul să nu fie încă pierdut.

Cântăreața a pozat fericită înainte de a se reuni cu membrii distribuției Simu Liu, Sterling K. Brown și regizorul filmului, Brad Peyton. „Să porți inelul știind că urmează să divorțezi e o nebunie”, au comentat fanii pe Instagram, când i-au văzut inelul. La conferința de presă ce a urmat, un reporter i-a cerut lui Jennifer Lopez să confirme dacă „zvonurile despre Ben Affleck” erau „reale”.

„Știi mai bine de atât”, a spus ea.

Lopez nu a încercat să nege zvonurile că cea de-a patra căsătorie a ei este pe butuci.

Publicul a aplaudat-o pe Jennifer pentru modul în care a gestionat situația, în timp ce unul dintre vorbitori i-a avertizat pe ceilalți reporteri să se ferească de astfel de întrebări.

 

Ben Affleck a fost văzut din nou fără verighetă

Pe de altă parte, la doar câteva ore după ce au apărut informații potrivit cărora Ben Affleck „și-a revenit” în privința căsătoriei cu Jennifer Lopez, actorul a fost văzut din nou fără verighetă. El a fost observat luni după-amiază pe un platou de filmare cărând o geantă, dar fără verighetă.

 Affleck a fost fotografiat în Los Angeles, California, alături de fiul său Samuel, în vârstă de 12 ani. Actorul părea vesel, în ciuda speculațiilor de căsătorie. El a fost fotografiat zâmbind în timp ce se plimba cu fiul pe care îl are cu fosta soție Jennifer Garner, în vârstă de 52 de ani.

Presa e împărțită cu privire la acest divorț

The Outfit publică opinia unei surse care susține că Ben Affleck, câștigătorul Oscarului, „și-a venit în fire” cu privire la căsătoria sa cu Jennifer Lopez. Această sursă spune că Affleck a fost atât de prins în dragostea sa pentru actriță încât nu a putut gândi clar atunci când a decis să se căsătorească. Dar acum capul său este limpede și „știe” că trebuie să divorțeze, în ciuda faptului că a petrecut frumos singur cu Lopez, în ultimele zile. Dacă ar exista o modalitate de a divorța pe motiv de nebunie temporară, ar face-o”, a adăugat sursa.

Publicația People are însă o altă sursă cu o altă versiune: „Au existat întotdeauna ciocniri în stilurile lor, modul în care gestionează problemele și acțiunile lor, dar nimic nu le-a oprit dragostea de-a lungul anilor. Aceasta este o mare poveste de dragoste”.

 

Jennifer și Ben ar fi început o terapie de cuplu

Lopez și Affleck au fost subiectul unor zvonuri de despărțire încă de săptămâna trecută, deși fisurile au început să apară la Gala Met 2024, când Lopez a sosit din nou singură, fără Ben Affleck. Acesta ar fi plecat din casa în care a locuit cu Jennifer și a fost văzută căutând locuință în New York fără soțul ei.

Pe 15 mai, InTouch a relatat că Lopez și Affleck au început o terapie de cuplu pentru a lucra la problemele din căsnicia lor ce e la un pas să se destrame.

„Ben crede în terapie, până la un punct, și este dispus să fie un sportiv bun în ceea ce privește participarea cu o minte deschisă, chiar dacă urăște întregul proces umilitor”, a declarat o sursă pentru publicație.

Recent, cei doi au fost văzuți în public împreună după șapte săptămâni, când au ajuns la un eveniment pentru unul dintre copiii lor. Deși amândoi purtau inelele, au venit cu mașini separate.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre